Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 11. – A feszültség szombaton sem múlik

Annak ellenére, hogy a telihold hatása ma már alig érezhető, szombaton is számolni kell feszültséggel. Konfliktusokra, ellentmondásra, meg nem értésre szombaton is számíthatsz. A napi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Kos

Türelmesnek kellene ma lenned. Családod vágyik a társaságodra, miközben te inkább a saját dolgaidra figyelnél. A vitákat, a sértődést csak úgy előzheted meg, ha mosolyogva teljesíted a kívánságaikat. Kompromisszumot persze köthetsz velük, s akkor magadra is jut időd.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A közlekedésben szombaton is óvatosnak kell lenned. Könnyen lehet, hogy többen is beszólnak neked, de nehogy reagálj! Tegyél inkább úgy, mintha meg sem hallottad volna, vagy még jobb, ha mosolyogva megköszönöd a figyelmeztetést. Kedvességgel minden feszültséget könnyedén feloldasz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton könnyen vitába keveredhetsz a pároddal, ha könnyelműen költekezel. Most egyébként is központi kérdés a pénz mindkettőtöknél. Ha túllépted volna a keretedet decemberben, most tényleg érdemes lenne visszafogni magad. Igaz, hogy elkezdődtek a leárazások, de ez még nem jelenti, hogy mindent meg kell venned, csak mert olcsóbb.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha a pénteki telihold feszítő hatását túlélted, nagy lépést tettél. De még nincs vége a nehézségeknek. Szombaton is számítanod kell konfliktusokra. Ugyanakkor, ha nem mész bele a vitás helyzetekbe, és persze most sem veszel semmit sem a szívedre, fel sem fog tűnni, hogy ez egy problémásabb nap. Sőt…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton az őrületbe kergeted a párodat, ha folyamatosan zsörtölődsz vele, és osztogatod neki az utasításokat. Senkinek sem jó a veszekedés. Egész héten feszültebb voltál a kelleténél, ezért is ideje, hogy lecsillapodj végre. Inkább bújjatok össze a kedveseddel, és csak dédelgessétek egymást egész nap. Mint a régi szép időkben…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton neked kell rendet tenni a környezetedben. Takaríthatsz is, ha aktuális, de most leginkább a vitás felek között oldhatod fel a feszültséget. Nyugalmaddal mindenkire pozitívan hatsz, ezért már azzal is nagyon sokat segíthetsz a többieknek, ha csak kedvesen és csendesen mondod el a véleményedet. Hallgatni fognak rád.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint szombaton is sok a feszültség a levegőben (fotojet)

Mérleg

Múlt, jövő és jelen valójában nagyon is szorosan összefügg egymástól. A múltból hozod a tapasztalatokat, a jelenben élsz és alakítod a jövődet. Szombaton nagyon fontos összefüggésekre jöhetsz rá, amitől azonnal sokkal jobb lesz a hangulatod, és végre felszabadul a lelked. Érdemes kicsit az időről gondolkodnod ma.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A horoszkóp szombati javaslata nagyon hasonló a péntekihez. Ma is nagyon könnyen konfliktusok közepébe csöppenhetsz, és ma is nagyon könnyen megbánthatsz másokat, ha túl élesen és kritikusan fogalmazol. Ne rontsd el a hétvégét, inkább csak a párodra figyelj ma. Persze, vele is legyél nagyon kedves.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Még szombaton is hajlamos lehetsz pesszimistán gondolkodni. Ne becsüld le magad, inkább próbáld észrevenni mindazt a jót, amiben élhetsz. Van otthonod? Van mit enned? Vannak szeretteid? Van munkád? Máris sokkal gazdagabbnak és boldogabbnak érezheted magadat emberek millióinál. Csak erre gondolja ma.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szombaton is ki kellene térned a vitás helyzetek elől. Könnyen mondhatsz ki ugyanis olyasmit, amit később biztosan megbánsz. A párod sértődése, duzzogása téged is lelombozhat, ezt meg nem akarhatod. Különben is minek elrontani a hétvégét, amikor végre együtt lehettek, és csak egymásra figyelhettek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szombati feszültség téged is érint. Legyél elnéző, figyelmes mindenkivel, hiszen most ugyanazt kapod, amit te is adsz másoknak. A feszültség feszültséget gerjeszt, a szeretetet pedig szeretetet vonz. Ilyen egyszerű. Tényleg! Ugye, mindenképpen kipróbálod?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Elveszíteni valakit sosem kellemes érzés. De időnként az élet épp azzal teszi veled a legjobbat, hogy olyan emberektől szakít el, akikkel már nincs dolgotok egymással. Engedd el, aki menni akar, és nyisd meg a szívedet az újonnan érkezőknek. A szombat legfontosabb felismerése mindenképpen ez lehet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top