nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek tudnak a pénzzel bánni

Ezek a csillagjegyek tudnak a pénzzel bánni

Ők azok, akik tudják, mit kezdjenek a pénzzel, és még jól is használják fel.

Vízöntő

A Vízöntők számára a szabadság és a függetlenség anyagi értelemben véve is rendkívül fontos. Főképp ezért, meg is találják annak a módját, hogy megteremtsék maguknak a jóllétet. A pénz náluk állandó mozgásban van, arra azonban odafigyelnek, hogy egy részét mindig visszaforgassák az újabb és újabb ötleteik megvalósításába, melyek aztán újabb anyagi gyarapodáshoz vezetnek. És milyen jól csinálják, mert a próbálkozásaik az esetek nagy többségében be is jönnek! Nekik a bátorság kifizetődő!

Csillagjegyek és a pénz

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülötteit nem kifejezetten motiválják az anyagi sikerek, de hozzáállásuknak és szorgalmas munkájuknak köszönhetően előbb-utóbb mégis megtalálja őket a pénz. A legkevésbé sem hozza azonban lázba őket, hogy a vagyonukkal felvágjanak mások előtt.

Mérleg

A Mérlegek odavannak a fényűzésért és bár messze nem olyan szorgalmasak, mint a Föld jegyek, de kreativitásuknak köszönhetően általában mégis utat találnak a jólét felé. Amilyen könnyen keresik, olyan könnyen költik is a pénzt, ha tehetik, még luxuscikkekre sem sajnálják. Ugyanakkor arra mindig odafigyelnek, hogy a bevételeik és a kiadásaik egyensúlyban maradjanak. Ez az ő titkuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top