nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Elengedés, fellélegzés jöhet – Heti holdhoroszkóp 2023. szeptember 6–12.

A fogyó Hold energiái segítenek megszabadulni mindattól, amire már nincs szükség, ami csak hátráltat. Megkönnyebbülés jön utána…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – szeptember 6.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Bár hét közepe van, mégis kéne időt szakítanod némi társasági életre. Ebédelj együtt régi jó ismerőssel, munka utánra pedig szervezz baráti vagy családi összejövetelt. Levegős, könnyed társalgás a cél, anélkül, hogy régi sebeket felszakítanánk vagy vájkálnánk egymás lelkében. Egy közös játék megteremti a hangulatot.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 7.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Ha lehetőséged van rá, érdemes ma mindent átszellőztetned: az ágyneműtől kezdve a lakáson át egészen a tüdődig és fejedig. Cél a felfrissülés és friss energiák áramoltatása. Ami már nem kell, azt engedd el és ne csak a fizikai dolgokat nézd át. Vannak-e olyan gondolati és érzelmi köreid, melyeket el kéne engedni, hogy fellélegezhess?

PÉNTEK – szeptember 8.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 07:00-tól Rák

Ma vizes jegybe lép a Hold, ami ráadásul fogyó szakaszában van, így a nap tökéletesen alkalmas a nagymosásra. Most könnyebb lesz megszabadulni a szennyeződésektől és még csak több mosóport sem kell használni hozzá. Emellett gondolj növényeidre is, hátha szükségük van itatásra!

SZOMBAT – szeptember 9.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Ma is még vizes jegyben jár a Hold, ha tegnap nem volt időd a nagymosásra, ma még beiktathatod. Sőt, mindenfajta vízzel való takarításhoz is ideális a mai nap, ha bármit le vagy fel kell mosni, végezd el mihamarabb. Közben ne feledkezz meg saját hidratálásodról, igyál sokat, igyál eleget!

Fekvő lány légzőgyakorlatot végez

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – szeptember 10.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 18:37-től Oroszlán

Tölts időt ma szeretteiddel, a nap alkalmas kapcsolataink ápolására. Ne sajnáljuk energiáinkat a család éltetésére fordítani, sokszorosan megtérül minden figyelmünk és törődésünk. Bátran kifejezheted érzéseidet, még érzelmesség is bőven belefér a napba. Ha az indián nyár megengedi, akár még strandra vagy fürdőbe is érdemes ellátogatni.

HÉTFŐ – szeptember 11.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Új energiával kezdheted a hetet, figyelj rá, nehogy letörd a saját lendületedet és másoknak se engedd ezt meg. Lehet, hogy nem ma kell új vállalkozásba fogni, de a meglévő projektjeid fenntartásába sem kevés energiát kell tolnod. Egy kis rálátás, áttekintés sem árt: mi hol tart, mi vár még rád – de döntened még nem kell.

KEDD – szeptember 12.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Folytathatod töretlenül a tegnapi lendületet, semmiképp se szakítsd meg a folyamatot, mert újrakezdeni sokkal nagyobb energiát kíván, mint folytatni valamit. Rohannod nem kell, haladj szép rendben, egyenletesen. Ne keserítsen el, ha esetleg nem kerülsz a figyelem központjába. Ha pedig igen, ne ijedj meg tőle – kinek mi a nagyobb kihívás… Mindenesetre adj terepet másoknak is, törekedj együttműködésre a magányos harc helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top