nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik senkit sem vesznek komolyan

Csillagjegyek, akik nem adnak mások véleményére

Ezek a csillagjegyek nem adnak mások véleményére, nem veszik komolyan a másik gondolatait.

Oroszlán

Az Oroszlánok hajlamosak magukat mindenki elé helyezni.  Az a meggyőződésük, hogy körülöttük forog a világ, ezért senkit sem tartanak olyan értékesnek, mint saját magukat. Természetesen ők sem gondolják azt egy percig sem, hogy rajtuk kívül mások véleménye bármennyit is számít. Csak a saját elgondolásaik a fontosak.

Csillagjegyek és a vélemény

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek úgy érzik, hogy mindent tudnak. Hajlamosak az arroganciára, és nem tudnak – de nem is akarnak – uralkodni azon késztetésükön, hogy mindenben nekik kell kimondani az utolsó szót. Senkit nem vesznek komolyan, és úgy érzik, hogy senki sem olyan intelligens, tudatos, mint ők. Teljesen felsőbbrendűként kezelik magukat.

Nyilas

A filozofikus Nyilasok gyakran gondolják azt, hogy rájöttek univerzális igazságokra, az élet értelmére. Úgy érzik, hogy bármit is tesznek, az helyes, és senkinek sincs joga rosszallóan megnyilvánulni a tetteikről. Nem adnak senki véleményére, csak magukat veszik komolyan. Abba bele sem gondolnak, hogy esetleg, amit mondanak, az nem helyénvaló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top