nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Felismerést hozhat a hét – Heti angyalhoroszkóp 2023. szeptember 5–11.

Belátást és bölcsességet csepegtetnek szívünkbe az angyalok ezen a héten. Fejünkben pedig isteni szikra gyúlhat.

Az angyalok szerint közel a felismerés, csak meg kell ragadni.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lehet alkalmad arra, hogy segíts másokon vagy megments egy nehéz helyzetet. Ha valaki, te aztán képes vagy ebbe beleállni. Ez pedig olyan új belátást és tapasztalatot hozhat, ami akár hosszabb távon is javadat szolgálja.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ne elégedj meg az eddigi tapasztalataiddal, továbbra is gyűjtsd őket, ne állj meg. Próbálj a héten más szemmel nézni a történésekre, mint eddig, mert így egészen új nézőpontokra és belátásokra tehetsz szert. 

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a kommunikáció új ciklusa kezdődhet számodra a héten. Ne félj megosztani ragyogó ötleteidet. Ezek olyan újszerű megoldást adhatnak, mellyel a gyökerénél sikerül elvágnod a problémát. 

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy most megújíthatod külső-belső elemeidet, töltekezhetsz és friss erőt nyerhetsz. Add meg magadnak erre az időt és lehetőséget. Pozitív gondolataid biztosítják a muníciót, hogy kitarts, amíg el nem múlik a vész a fejed fölül.

Mosolygó lány a napfényben

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass a szívedre és fejezd is ki, ami belőled árad. Keresd minden helyzetnek és kapcsolatnak a mélyebb értelmét. Lehet, hogy lassítanod kell, hogy meg tudd ezt tenni, de az ebből fakadó angyali bölcsesség fáklyaként fog előtted világítani.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy magabiztosságod új erőre kaphat. Belső bizonyosságodat bátran megmutathatod kifelé is, csak ne ragaszkodj mindenáron a saját megoldásodhoz. Kifizetődő lenne, ha új módszerek felé is nyitottá válnál.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy kellő lendületet kaphatsz, hogy a nyári pihenő után újra belevesd magad feladataidba. Tudd pontosan, hogy mit szeretnél elérni! Találd meg a helyes ritmust az egyedüllét és a társas kapcsolatok között, mindkettőre szükséged lesz.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy néhány dolog végére kéne járnod a nyugalmad érdekében, ezeket ne halogasd. Lehet, hogy ha lezárod ezeket, akkor jöhet olyan felismerés, melyre már régóta vágysz. Új perspektíva tárulhat fel előtted.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy időről időre állj meg egy pillanatra és gondold végig a dolgokat, nézz kapcsolataid mélyebb szintjére. Különösen akkor, ha úgy érzed, nem a terveid szerint alakulnak ügyeid. Ha rájössz egy kulcsra, átléphetsz egy kapun, ami eddig zárva volt előtted.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy új nézőpontot, tágabb rálátást szerezhetsz dolgaidra, de ehhez kellően nyitottnak és őszintének kell lenni. Mindenesetre, ha sikerül, átlépheted eddigi határaidat, akár új küldetésre is indulhatsz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy minél több belátásod születik, annál átalakítóbb lesz ez a hét számodra. Ne félj a változástól, mert bár átmenetileg okozhat kellemetlenséget, sőt némi fájdalmat is, de hosszabb távon javadra válik. Bízz sorsod alakulásában.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy hitedre bármikor támaszkodhatsz. Sőt, ez olyan kétségeket is feloldhat, melyek eddig akadályozták, hogy észrevedd az összefüggéseket. Kapcsolataid is tisztábbá válnak így, különösen, ha a kommunikációd egyértelmű.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akiknek sok energiája van Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top