nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem tudnak hazudni

Ezek a csillagjegyek egyszerűen nem tudnak füllenteni

Azonnal elárulja őket az arcuk, amint valami mást állítanak, mint az igazság. Vajon köztük vagy?

Bika

A Bika lezser, nyugodt és éles eszű csillagjegy. Ő pontosan ezt a meggyőző pillantást használja, hogy megvédje magát. És valóban bolond lennél rosszat feltételezni a megnyerő tekintet és külső alapján. Pedig könnyen leleplezi őt is az arca, amikor nem mond igazat. A szem színe, a ragyogása, a benne lévő tűz mintha megváltozna ilyenkor, és a hangja is más színezetet kap, ráadásul tőle szokatlan módon gyerekesen viselkedik, kapkod, a magabiztossága teljesen elhalványul. Ő nem az a fajta, aki tud vagy akar füllenteni.

Csillagjegyek és a füllentés

Fotó: Getty Images

Ikrek

Annak ellenére, hogy az Ikrek naivnak tűnhet, csöppet sem az, sőt nagyon is logikusan, észszerűen gondolkodik. Hajlamos ő is a gyerekes viselkedésre, időnként olyan, mintha nem is akarna igazán felnőni. Az érzékeny külső csavaros észjárást takar. Nagyon sokat beszél, de magáról annál kevesebbet oszt meg. Ő nincs felkészülve a nagyobb érzelmi kihívásokra, így amikor szembesítik az igazsággal, inkább csak keresi a máskor tökéletesen meglévő szavakat. Gyerekessé válik, össze-vissza beszél, zavart lesz, elpirul, azaz kilométerekről is látni, hogy épp füllenteni próbál. Nem az ő sportága ez…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top