nlc.hu
Horoszkóp

Ősz és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket az ősz tuningol

Ők azok, akik imádják az őszt. Lubickolnak ebben az évszakban!

Mérleg

Az ősz minden szépsége szétárad benne, ami nem csoda, hiszen a nap az őszi napéjegyenlőséggel egy időben lép a Mérleg jegyébe. De a Mérleg hava nem csupán neki jelent kellemes időszakot. Csillagjegyének lenyomata ott van mindenkiben: itt az idő a társasági életre, kapcsolatokat szőni vagy régieket megújítani. Ezekben a napokban könnyen ráérez a társasági élet ízére mindenki, akinek eddig nehézsége akadt vele.

Csillagjegyek és az ősz

Fotó: Getty Images

Skorpió

Nem véletlen, hogy a halloween a Skorpió havába esik. Ő a szexi megtestesítője az ősz sejtelmes fényeinek és misztériumának. Megfejthetetlennek tűnik a körülötte lévők számára, de mindig találnak valami csodálni valót benne. A Skorpió hava segíti két ember kapcsolatának alakulását, az egymásra való hangolódást. Lehet szó barátságról, szerelemről is, de vigyázz, a Skorpió ereje sokszor romboló hatású lehet az egóra. Az ősz az elmúlás szimbólumaként a másik lényében való feloldódást is eredményezheti, ami nem vezet jóra semmiféle kapcsolatban. A Skorpió hevessége jó irányba is alakíthatja a kapcsolataidat, támogatva azok elmélyülését.

Nyilas

A Nyilas tűz jegy. Nem fél a változástól, az ősz sötétségétől és a természet elmúlásától, a remény embere, aki minden alagút végén ott látja a fényt, és a megújulás lehetőségét. A Nyilas hava segít felfedezni az őszinte érzéseket, és a világba kürtölni azokat. Ne felejtsd el azt sem, hogy ekkor érkezik a téli napéjegyenlőség. Nincs reménytelibb időszak, mint átlépni a legrövidebb napot, és várni a fényt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top