nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek önmagukat elfogadni

Ezek a csillagjegyek képtelenek önmagukat elfogadni

Szenvednek a szeretet hiányától, ahogyan attól is, hogy mélyen szeressék a hozzájuk közel álló embereket.

Bak

A Baknak a fejlődéséhez szüksége van a fegyelemre, amivel tökéletesen tisztában is van. A probléma ott kezdődik nála, hogy összekeveri ezt a tulajdonságot a céltudatossággal, a kitartással. Öröm és siker helyett a legtöbbször elégedetlenséget érez, a legnagyobb nehézséget épp az önfeledt boldogság érzése jelenti. Szinte mindegy, milyen minősítéssel illetik a tanulmányáért, a munkájáért, vagy mit tesz le az asztalra, sosem elégedett őszintén és önfeledten. Meggyőződése, hogy az önfegyelem mindennél többet ér. Képtelen magát a megfelelően értékelni, nem érzi magát elég jónak és elég szerethetőnek.

Önszeretet és a csillagjegyek

Fotó: Depositphotos.com

Szűz

A Szűz sem fogadja el önmagát, ami által képtelen az önszeretetre, és a környezetének szeretetére. Az ok talán onnan ered, hogy a Szűz folyton agyal, sőt túlgondolja a dolgait. Intelligens, rendkívül gyakorlatias és elemző típus, számtalan pozitív tulajdonsággal, de önmagával mégsem képes megbékélni. Számtalan dolog aggasztja az életében, az elégedettség, az önfeledt öröm nála ismeretlen fogalmak. Pedig csak néhány mély levegőt kéne vennie, és máris logikusabban látná az adott helyzetet és persze önmagát.

Skorpió

A Skorpió esetében kívülről fel sem tűnik, hogy nem szereti, és nem fogadja el magát. Elképesztően erős a kisugárzása, akinek minden oka meglenne az elégedettségre. Rendkívül kitartó, hűséges barát és társ, ráadásul nagyon bátor, tudja, mit akar elérni az életében. Sok baráttal, ismerőssel veszi magát körül. Mindent megtesz a szeretteiért, időnként talán több energiát fektet a mások iránti gondoskodásba, mint kellene. Önmagáról, a saját igényeiről közben hajlamos megfeledkezni, mert úgy gondolja, ápolnia kell a kapcsolatait. Pedig jobban tenné, ha előbb a saját igényeivel törődne. Sokkal boldogabb lehetne!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top