nlc.hu
Horoszkóp

Októberi asztrológia

Csillagjegyek, akiknek kemény heteket hoz az október

Szerencsére elég kitartóak és szívósak ahhoz, hogy ne adják fel. Ettől függetlenül nem lesz könnyű az október a következő jegyeknek.

Bak

Úgy tűnik, most, októberben, a Mérleg havában jócskán ki kell lépned a komfortzónádból, ami Bak jegyűként igencsak rémisztőnek tűnhet. Szívós és keményen küzdő típus vagy, ezért hidd el, sokkal könnyebben éled túl, mint amilyennek most látszik ez a hónap. Történjen veled bármi, sosem adod fel. Bár az elején picit megijedsz a rengeteg kihívástól, de nem engeded, hogy belerokkanj. Minden akadályt meg fogsz tudni oldani. Egyszerűen csak próbáld megélni és elfogadni az előtted álló eseményeket. Hagyd, hogy megtörténjenek, mert pontosan ezekre a tapasztalatokra van a legnagyobb szükséged. A hónap végére nagyon elfáradsz, de rengeteg új tapasztalással a hátad mögött vágsz majd bele a novemberbe.

Csillagjegyek és az őszi horoszkóp

Fotó: Depositphotos.com

Bika

Bika jegyűként talán semmit sem gyűlölsz jobban, mint a kiszámíthatatlanságot, a kockáztatást. Kénytelen leszel elfogadni, a Mérleg hava, és ez a hónap nem a te időszakod lesz. Mielőtt elkeserednél, és a lehető legrosszabbra gondolnál, állj meg egy kicsit, vegyél néhány mély levegőt, és próbáld meglátni mindennek a jó oldalát. Egy dolog biztos, most olyan változások történnek veled, amelyek hosszú távon téged igazolnak majd. Később már te sem úgy látod, hogy csupa rossz dolog történt volna veled, sőt rájössz, hogy a csillagok a te kezedre játszottak. Akárcsak a Bak, te is rengeteg új tapasztalással gazdagodsz ebben a hónapban. Nem lesz egyszerű, lesznek mélypontok, de fel vagy rá készülve! Egyet ne feledj: minden rossz egyszer véget ér!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top