nlc.hu
Horoszkóp

Egoista csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket az érdekel, nekik mi a jó

A következő csillagjegyek nagyon egoisták és önzők is.

Bika

A Bika kedves és szerethető személyiségéről nem könnyű elhinni, mennyire önző és magának való is tud lenni. Kompromisszumra képtelen, mereven ragaszkodik az álláspontjához, a saját akaratához. Azt hiszi, csak az ő problémája számít, ami rá is terhel a környezetére. Ami nem róla szól, arról könnyedén megfeledkezik, igazából nem is tulajdonít neki jelentőséget. Környezete, családja igényeire, kéréseire sem figyel.

Csillagjegyek és az egoizmus

Fotó: Depositphotos.com

Oroszlán

Az Oroszlán amellett, hogy arrogáns és meglehetősen egoista, a leginkább hajlamos a narcisztikus viselkedésre. Meggyőződése, ő egyszerűen a legjobb, a tökéletes, a környezetét hajlamos nagyon leértékelni. Ő soha semmit nem tesz a másokért, ami ellenkezne a saját igényeivel, kivéve, ha ezt kívánja a saját érdeke. Szívességet sem érdemes kérni tőle, mert ha meg is teszi, sokszorosan követeli majd vissza. Hajlamos csak magáról beszélni, neki is csak a saját gondjai számítanak, a többiek mondanivalójára nem figyel.

Bak

A Bak szeme előtt mindig a saját vágyai és céljai vannak. Mindennek úgy kell történnie, ahogyan ő elvárja. Márpedig az elvárásai többnyire olyan magasak, hogy talán még ő sem képes azokat teljesíteni. Nem különösebben foglalkozik a többiek véleményével, mert meggyőződése, hogy úgyis tévednek, és csakis neki van igaza az adott témát illetően. Mindent és mindenkinél jobban tud, szerinte a világ körülötte forog – legalábbis ő ezt gondolja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top