nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon egoisták

Ezek a csillagjegyek önmagukkal vannak elfoglalva

Az ő életük középpontjában saját maguk állnak.

Bika

A Bikáról nehéz elhinni, mennyire önző és magának való is tud lenni. Neki ez fel sem tűnik, csak másokat lep meg kapzsi viselkedésével. Kompromisszumra képtelen, mereven ragaszkodik az álláspontjához, a saját akaratához. Azt hiszi, csak az ő problémája számít, a többiekét hajlamos nullába venni. Ami nem róla szól, az nagyon nem is érdekli, de a környezete kéréseire, gondjaira sem figyel túlzottan. Tényleg csak a saját érdekeit nézi.

Csillagjegyek és az egoizmus

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán amellett, hogy arrogáns, a leginkább hajlamos a narcisztikus viselkedésre. Meggyőződése, ő egyszerűen a legjobb, a tökéletes, a többiek a nyomába sem érhetnek. Ő soha semmit nem tesz a másokért, ami ellenkezne a saját igényeivel, kivéve, ha ezt kívánja a saját érdeke. Szívességet sem érdemes kérni tőle, mert ha meg is teszi, sokszorosan követeli majd vissza. Szeret középpontban lenni, csak magáról beszélni, neki is csak a saját gondjai számítanak, a többiek mondanivalójára nem figyel, nem is kíváncsi rá.

Bak

A Bak szeme előtt is csak a saját vágyai és céljai lebegnek. Mindennek úgy kell történnie, ahogyan ő elvárja. Márpedig az elvárásai többnyire olyan magasak, hogy talán még ő sem képes azoknak megfelelni. Nem különösebben foglalkozik a többiek véleményével, mert meggyőződése, hogy úgyis tévednek, és csakis neki van igaza. Mindent és mindenkinél jobban tud, szerinte a világ körülötte forog. Ő is hajlamos a narcisztikus és önző viselkedésre. A Bak sokszor (vagy inkább mindig) azt hiszi, hogy csak ő létezik, senki más. Mindenkit maga alá rendel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top