nlc.hu
Horoszkóp

Egoista csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek a legnagyobb az egójuk

Gondolkodtál már rajta, hogy melyik csillagjegyek a legegósabbak? Ha nem jöttél rá, mutatjuk!

Kos

A Kos sokszor csak és kizárólag saját magával és az aktuális céljai elérésével foglalkozik. Teljesen el is felejti, hogy mások is vannak a világon. És ez sajnos a közeli barátaira és a családjára is vonatkozik. Ha valaki megemlíti neki mindezt, nem is érti, hogy mi lehet a probléma.

Egoista csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlánnak mindene a reflektorfény, akkor érzi jól magát, ha a középpontban van és ezt a helyet semmiképpen nem adja át másnak. Hiszen ki más lehetne jobb, mint ő? Folyamatosan azt várja, hogy körbe rajongjak és dicsérjék, úgy gondolja, minden percben megérdemli mindezt.

Skorpió

A Skorpió abból az aspektusból egós, hogy azt gondolja, minden körülötte forog, mindenki őt figyeli, mindenki róla beszél, vagy esetenként mindenki direkt őt akarja megbántani. Mert ő nagyon fontos. Az fel sem merül benne, hogy mások számára esetleg nem ő van a középpontban.

Nyilas

A Nyilas nagyban gondolkodik és önmagát is nagynak látja. Hatalmas, világmegváltó tervei vannak és szentül hiszi, hogy ezeket meg is tudja valósítani, akár egyedül is. Mindehhez társul egyfajta „ki, ha én nem?” típusú gondolkodásmód is.

(Nyitókép: Flashpop/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top