nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem szeretik a viccet

Csillagjegyek, akik nem szeretik a viccet

Ők azok a jegyek, akikkel nem érdemes viccelődni, mert még meg is sértődhetnek.

Skorpió

A Skorpió az egyik legbonyolultabb csillagjegy. Sosem lehet tudni, mire gondol valójában, mert egészen másként viselkedik, és nem is feltétlenül mondja azt, amit valóban érez. Horoszkópja szerint derűsnek, vidámnak tűnhet, pedig valójában csak színlel. Még az is előfordulhat, hatalmasat nevet egy-egy vicces megjegyzésen, de közben mélyen megbántódik és azon agyal, hogy adja vissza. Nem szereti, és nem is érti a viccet, de ezt sokszor nem adja a környezete tudtára.

Csillagjegyek és a humor

Fotó: Unsplash

Bak

A csillagjegyek közül a leghűvösebb, legzárkózottabb és legvisszafogottabb a Bak. Így az sem véletlen, hogy a humort, a szórakozást sem igazán kedveli. Az is igaz, az ő vicceit sem sokan értik. Ő igazi különc. A Bak is hajlamos rá, hogy túlzottan komolyan vegye az életét. nagyon merev, ezért a viccek nagy részét sem érti. Pedig ha képes lenne egy kicsit lazítani, gördülékenyebben haladhatna a céljai felé, és jobban tudna egy-egy társaságba beilleszkedni, másokat megérteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top