nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem nagyon értik a viccet

Csillagjegyek, akik nem nagyon értik a viccet

Ők azok, akik kevésbé vagy máshogy értik a vicceket.

Bak

A Bak a vitákban verhetetlen, poénokban viszont nagyon szegényes. Persze, ez nem jelenti, hogy ne lenne humora, de inkább mások viccein nevetgél, mintsem ő lenne a társaság legnagyobb nevettetője. Visszafogott, csendes típus, aki szeret a háttérben meghúzódni. A viccet sem érti mindig, inkább magára veszi, megsértődik.

Csillagjegyek, akik nem értik a viccet

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűzről sokan azt gondolják, hogy rémesen unalmas, pedig nagyon is különleges és intelligens a humora. De az is igaz, hogy neki időre van szüksége, mire elengedi magát egy társaságban. Inkább a hozzá igazán közelállókkal viccelődik csak, mások vicceit azonban sokszor nem érti, sőt, kifejezetten unalmasnak találja.

Rák

A Rák a saját módján szereti a viccelődést. Érzékenységéből adódóan előfordul, hogy megsértődik egy-egy őt ért poénon, abszolút nem érti a vicc lényegét. Azt végképp nem szereti, ha a családján, a szülein viccelődik valaki. Amikor igazán jó kedvében van, imád hangosan nevetni, és nagyon ütősek a megjegyzései, de ezt a pillanatot nagyon ki kell fogni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top