nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik soha, semmiből nem tanulnak

Csillagjegyek, akik soha, semmiből nem tanulnak

Gyakran toporognak egy helyben, ami azért van, mert mindig elkövetik ugyanazokat a hibákat.

Kos

A Kos mindig céltudatosan megy előre. Kitartó és makacs csillagjegyről beszélünk, aki mindenben sikeres akar lenni, és egyáltalán nem érdekli, mit akarnak tanácsolni neki mások. Még akkor sem kér az iránymutatásodból, ha egyértelműen tájékozottabb vagy az adott területen. És itt rontja el, mert folyamatosan elköveti ugyanazt a hibát, és nem halad egyről a kettőre. 

Makacs csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

Ha a Halak hibázik, akkor azt gondolja magáról, hogy rossz ember, akit nem lehet szeretni és könnyen beleragad az önsajnálatba ahelyett, hogy tanulna a tapasztalataiból. Számára a kudarc nem tanítómester, hanem lehetőség egy kis drámára. Szeret áldozatként tündökölni, energiáit inkább erre összpontosítja, ahelyett, hogy arra figyelne, ne kövesse el ugyanazt a hibát.

Mérleg

A Mérleg nem mindig viselkedik szépen a környezetével, sokszor csak első ránézésre tűnik barátságosnak és kedvesnek, hamar meg tud bántani másokat, főleg, ha az érdek úgy hozza. Ez a tulajdonsága nem engedi neki azt sem, hogy belássa a hibáit, hiszen akkor azt is észre kellene vennie, hogyan bánt más embereket… Egyszerűen nem lát túl saját magán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top