nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a tanulás

Ezek a csillagjegyek mindent hipergyorsan átlátnak

Ők azok a csillagjegyek, akiknek az agyuk olyan, mint a szivacs. Ráadásul imádnak tanulni.

Szűz

A Szűz maximalista, akinél az elfogadható igazából a kiválónál kezdődik. Mindet megtesz azért, hogy az, amibe belekezd, tökéletes legyen, mindennek és mindenkinek megfelelő. A Szűz kifejezetten elszánt és kitartó, ő azt vallja, hogy nemcsak az út, hanem a cél is ugyanolyan fontos. Az iskolában és a munkája során is ő lehet a húzóerő, a példakép, akikre érdemes felnézni. Természetesen ő sem hibátlan, de nagyon kevés az a helyzet, amikor baklövést követ el.

Csillagjegyek és a gyors tanulás

Fotó: Depositphotos.com

Skorpió

Az állhatatos Skorpió is nagyon szeret jól teljesíteni, és ezért mindent meg is tesz. Annyi információt gyűjt be, annyi tudást szerez meg, amennyit csak lehetséges. Fontos számára a tájékozottság, és az, hogy mindenhez hozzá tudjon szólni. Mindig, minden esetben információkat gyűjt, majd csak utána fogalmaz meg véleményt. Hozzá lehet fordulni bizalommal gyakorlatilag minden kérdésben, mert gyorsan tanul, hihetetlen sebességgel lát át helyzeteket. Nem viseli jól a kudarc gondolatát sem, így mindent megtesz azért, hogy azt elkerülje.

Bak

A Bakoknak minden esélyük megvan arra, hogy sikeresek legyenek, mert rendkívül elkötelezettek a munkájuk, a hivatásuk iránt. Nagyon tudnak koncentrálni, összeszedettek, és bár gyorsan tanulnak, nem ódzkodnak a kemény munkától sem. Jó vezető válhat belőlük, de tökéletes alkalmazottak is, akik számára a túlóra legalább olyan természetes, mint az, hogy reggel az elsők között vannak, akik beérnek a munkahelyre. Ő igazi húzóerő a többiek számára is, akik felnéznek rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top