nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Tüzes lendület és biztos alapok – Heti holdhoroszkóp 2023. október 18–24.

A kezdeti lendület és energialöket után megfontoltan és tervezetten haladj előre, hogy megvalósíthasd álmaidat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – október 18.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Tetterőd ma tetőzhet, ráadásul a növő Hold energiáját vitorládba fogva száguldhatsz előre vagy akár építhetsz, alkothatsz. Bármilyen projektben is vagy most, érdemes legalább néhány lépést tenni előre. Ráadásul nem kell egyedül boldogulnod mindenben, társulhatsz vagy szövetséget köthetsz olyan megbízható társakkal, akik veled egy irányba mennek.

CSÜTÖRTÖK – október 19.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Lelkesedésed ma is visz tovább előre. Amíg lendületben vagy, érdemes megvizsgálnod, hogy mi az a belső motiváció, ami átlendít a nehézségeken. Akár fel is írhatnád magadnak, hogy azokon a napokon, amikor gyengébbnek érzed magad, legyen emlékeztetőd, amit mintegy tartós elemként elő tudsz kapni.

PÉNTEK – október 20.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 03:56-tól Bak

Ma hideg fejjel és higgadtan vedd sorra a feladataidat. Érdemes úgy tervezni, hogy konkrét időtartamokat is rendelsz az egyes fázisokhoz, így már az átgondolásnál kiderülhet, ha túlterveznéd a napot. Minél hatékonyabban haladsz ma a feladataiddal, annál többet le tudsz zárni és annál nyugodtabban és kiegyensúlyozottabban vághatsz neki a hétvégének.

SZOMBAT – október 21.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Bár hétvége van, de ezt a napot mégsem a féktelen bulik energiája hatja át. Sőt, a mai holderő inkább a mértéktartást erősíti. Ettől még nyugodtan szervezhetsz békés és bensőséges családi programokat, melyek boldogságba ringatják az egész családot. De ne rontsd ezt el túlzott szigorral.

VASÁRNAP – október 22.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 08:05-től Vízöntő

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy valami új dolgot próbálj ki, valamit, amit eddig még nem csináltál. Mehet ez egyénien, de akár közösségi program is belefér. Most kimozdulhatsz a megszokott sémákból, saját egyéni elképzeléseidet követve. Vond be szeretteidet és bízz bennük – annyira szeretnek, hogy a legvadabb ötleteidbe is belemehetnek.

Csónakázás holdfényben

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – október 23.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Tervezd és alakítsd jövődet, főleg karrieredre koncentrálva. Sosem késő új dolgokat tanulni, új képességeket elsajátítani. Különösen a technikai területen érdemes tartani a lépést, ez lehetővé teheti azt is, hogy némely munkafolyamatodat automatizáld. Ma elég ezt gondolatban végigvenned, egyébként pihenj és töltődj fel az előtted álló rövidebb hétre.

KEDD – október 24.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 10:33-tól Halak

Repülj ma képzeleted szárnyain, hidd el, hogy képes vagy beteljesíteni álmaidat, ha nem is egyik napról a másikra. Ragadd meg képzeleted tárgyát és próbáld megalapozni a tervezéssel, a növő Hold erőt ad, hogy nekifogj felépíteni és konkrét formába önteni. Bár egy sűrű hét eleje van, a délutánba vagy az estébe még beleférhet egy vidám családi vagy baráti program.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a naplóírás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top