nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Egyensúly vagy borulás vár? – Heti angyalhoroszkóp 2023. október 17–23.

Az angyali erők segítenek abban, hogy külső-belső egyensúlyt teremtsünk. Nem biztos, hogy ez egyik napról a másikra menni fog…

Az angyalok szerint új egyensúlyi állapot alakulhat ki benned és körülötted. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd, hogy a dolgok alakuljanak maguktól, szabadulj meg egy kicsit az irányítási kényszeredtől. Ez kapcsolataidnak is jót tehet, képzeld magad a másik helyébe, így egész más világ tárulhat fel előtted.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy türelmed meghozza gyümölcsét, vasárnapra már öröm és boldogság várható, addig pedig csak kitartás! Kommunikálj szabadon, mert ez gördülékenyebbé teszi kapcsolataidat.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy pezseghetnek új ötleteid, de ha túl soknak tűnik, elegendő – és talán hatékonyabb is – egyet választani közülük és arra koncentrálni, hogy ne aprózódjon szét az erőd, mert az borulásveszélyes.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy vigyázz szeretett kapcsolataidra, különösen, ha titkokat bíznak rád. Heves érzéseid kiboríthatnak, de bízz ösztöneidben és nagy szívedben, ha arról van szó, hogy hogyan válaszolj a hozzád fordulóknak.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nézhetsz más szemmel a dolgokra, mint eddig. Ez segíthet abban, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt. Bármelyik irányba lendülsz ki, az összedönthet valamit. Segíthet, ha változtatsz a prioritási sorrendeden.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy keresd a pénzügyi egyensúlyt, mert az ezen való aggódás túl sok energiádat viheti el. Vedd figyelembe, hogy az időd is érték, lehet, hogy ha így nézel rá, akkor jobban megnyugszol. Szabadidőd egy részét is fordíthatod pénzkeresésre, de összességében nem biztos, hogy jobban jársz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy napvilágra kerülhet olyan titok, ami érzékenyen érinthet. Legjobb a megelőzés, mérlegeld, hogy kivel mit osztasz meg. Ráadásul most új ciklus kezdődik számodra, szabad a pálya előtted, kezdeményezhetsz.

Mérleget tartó hölgy

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy érzékenységed megsúghatja a helyes irányt, ami egyensúlyhoz vezet. Törődj többet a belsővel, mint a külsővel. Ne add fel a reményt akkor sem, ha túl mélyre süllyednél érzelmeid zűrzavarában, végy egy nagy levegőt és vedd fel újra a harcot.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy ha sikerül elérned egy új egyensúlyi állapotot, akkor biztos támaszt teremthetsz magadnak. Jól jön ez az év vége előtt, de most már ne kezdj vadonatúj projektbe, inkább a folyamatban lévőket vidd tovább.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha új információk kerülnek birtokodba, azokat mind helyükre kéne illesztened. Persze ez azzal járhat, hogy több dolog is változik és borul, de ne aggódj, képes vagy létrehozni egy új egyensúlyi állapotot.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy szükség lenne még több elemző gondolkodásra, hogy átlásd a dolgok menetét. Akár még stratégiai tervezésre is adhatod a fejed, legalább kipróbálni érdemes. Amiben hiszel, azt meg is tudod valósítani.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy legyőzni félénkségedet, most talán azzal, hogy kiállsz az igazság mellett. Merj beszélni a nehéz témákról. Lehet, hogy ez kapcsolataidra is hatással lesz, de ezzel most kialakulhat egy új egyensúlyi állapot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top