nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jobb, ha nincs házi kedvencük

Csillagjegyek, akiknek jobb, ha nincs házi kedvencük

Nem mindenkiből lesz felelős gazdi, a következő csillagjegyekből sem.

Vízöntő

Úgy gondolja, menő dolog a kutyának olyan nyakörvet venni, ami passzol a ruhájához, és azt is tudja magáról, hogy hűséges típus. De hamar rájön, hogy a háziállat mellett nem lehet elugrani napokra a barátokkal hétvégézni, mert vagy vinni kell, vagy meg kell oldani az elhelyezését. Arról nem is beszélve, hogy a Vízöntő néha kissé depresszív időszakot él, amibe egy mozgásigényes, szeretetéhes kutyus könnyedén belebetegszik.

Csillagjegyek és a háziállat

Fotó: Unsplash

Szűz

Nagyon vágyik egy háziállatra, de abba nem gondol bele: a tökéletességről alkotott életképébe nem biztos, hogy belefér. De a rendezett Szűz otthona nem feltétlenül bírja el a felborított szemetest, megkarmolt kanapét, nem beszélve a szőrökről, alomról, forgácsról…. Végül rájön, hogy ő ezt nem bírja, és marad a szobanövényeknél.

Nyilas

A Nyilas szeret utazni, de hiába képzeli el kettesben az utat, nem minden állat bírja jól az utazást. Egyes jószágok egyenesen félnek az autótól. Majd egyre többször kerül ismerősökhöz, amíg a Nyilas járja a világot, jönnek az állat-hotelek, és az elidegenedés.Végül belátja, csak akkor tarthat állatot, ha nem teszi ki ennek az életnek. De A Nyilas nem tudja magát meghazudtolni, neki tetszik az az életforma, amit éppen él. Jobb tehát, ha nincs kisállata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top