nlc.hu
Horoszkóp

Állatszerető csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek imádják az állatokat

Ők azok a csillagjegyek, akik imádják az állatokat.

Rák

A Rák szereti, ha állatok veszik körbe, így a legtöbb Ráknak minimum egy háziállata biztosan van. Ha úgy ítéli meg, könnyen előtérbe helyez egy állatot az emberrel szemben. A Rák az állatokkal is különleges kapcsolatot ápol. Náluk a háziállat igazi családtag, akit védelmeznek és szeretnek. Mindent megtesz értük, és sosem hagyja cserben őket.

CSillagjegyek, akik nagy állatszeretők

Fotó: Unsplash

Szűz

Ha háziállatokról van szó, a Szűz szeme egészen biztosan felcsillan. Ösztönösen érti a nyelvüket, szeret a közelükben lenni. Imádja a kedvencével töltött idő minden percét, energiával tölti fel, és alig várja, hogy hazaérve egymást üdvözöljék. Maximum a munkája és az időbeosztása lehet az egyetlen, ami megakadályozhatja abban, hogy háziállata legyen, de általában ezt is megoldja.

Nyilas

A  Nyilas a természet és az állatok megszállottja. Fanatikus állatbarát a szó legjobb értelmében, biztos lehetsz benne, hogy a menhelyek önkéntesei között Nyilast is találsz. Egyből megérzi, ha beteg a kedvence, elég, ha ránéz, és már tudja, ha valami nincs rendben. Együtt lélegzik az állatokkal, nagyon szereti őket, még a családi nyaralásra is magával viszi, nem hagyja otthon kedvencét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top