nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek titkolóznak párjuk előtt

Ezek a csillagjegyek titkolóznak párjuk előtt

Nem szép dolog, de egyes csillagjegyek hajlamosak hazudni házasságukban, párkapcsolataikban az adósságaikról vagy épp megtakarításaikról.

Bika

A Bika nagyon büszke, és nem szereti, ha pénzt kell kölcsönkérnie. Talán ez az oka annak, hogy amikor csak lehet, félretesznek egy kis pénzt, amiről senki sem tud. Nem osztja meg ezt a megtakarított összeget még a házastársával sem, mert az anyagi biztonság rendkívül fontos neki. Minden helyzetben bebiztosítja magát, ha oda fajulna a helyzet, legyen mihez hozzányúlnia.

Csillagjegyek és a pénzügyi döntések

Fotó: Unsplash

Mérleg

A Mérlegek titokban spórolnak, mert nem bíznak partnerük pénzügyi döntéseiben. A Mérleg mindig saját magában bízik a legjobban, és azon dolgozik, hogy egy biztos anyagi háttérrel bíró jövőt építsen. Éppen ezért a megtakarításait még a párjának, házastársának sem árulja el. Ez amolyan kegyes titok.

Ez is érdekelhet Rendmániás csillagjegyek Megnézem

Rák

Míg a Rákok empatikusak, anyagi kérdésekben kifejezetten titkolózók is lehetnek. Büszkék arra, hogy képesek spórolni úgy, mintha nem lenne holnap, gond nélkül tudják csökkenteni a terveikhez szükséges kiadásokat. Ezeket az összegekt nagyon elraktározzák, és senkinek sem szólnak róla. Ellenben, ha a családban szüksége van valakinek pénzre, akkor mindig elérhetőek, és segítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top