nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon igényesek

Ezek a csillagjegyek nagyon igényesek

Nagyon maximalisták. Az élet minden területén.
Rendmániás csillagjegyek

Kos

A Kos szó szerint rosszul érzi magát, amikor rendetlenséget lát maga körül. Rendkívül igényes, a felületesség, az igénytelenség számára komoly mentális betegséget jelent. Az utcán rászól arra, aki a szeme előtt dobja a földre a szemetet. Környezete számára néha nagyon megterhelő ez a fajta viselkedés, hiszen a Kos mindig takarít, nemcsak elméletben. Sosem kapcsolódik ki, rend- és tisztaságmániája már-már beteges.

Rák

Ablaktisztító, hipó, súrolószer – ezek a Rák legjobb barátai. Ha nem zuhanyozhat naponta legalább kétszer, nagyon rosszul érzi magát, úgy gondolja, nem elég tiszta. Talán évente egy-két alkalommal valamilyen különleges ok folytán megengedi magának a lazaságot, de akkor is nagyon kényelmetlenül érzi magát. Rend- és tisztaságmániája a környezete agyára megy. Ő az a csillagjegy, aki szó szerint mindenhol takarít, rendet rak, ha kell, a barátoknál, vendégségben sem rest nekiállni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top