nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon lusták

Ezek a csillagjegyek nagyon lusták tudnak lenni

Ők tényleg nagyon ráérős csillagjegy.

Bika

A Bika imádja a lustálkodást. Amúgy sem egy sietős személyiségtípus, megfontolja minden lépését. Imádja a kényeztetést, és ha megteheti, akkor lustálkodik. Igaz, sokat dolgozik, és meg is teremti a kényelmes élethez szükséges anyagiakat. Amikor pedig pihenni akar, akkor pihen. Sokak szemében lustának tűnhet, pedig inkább arról van szó, hogy az átlagoshoz képest neki jóval több az alvásigénye. A sok munka mellett a hétvégét szereti alvással tölteni, amitől a családja sokszor kiakad. Ha úgy van, egész napokat átalszik, és nem érdekli semmi.

Lusta csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Rák

A Rák bármit is tegyen, abból nem tudja az érzéseit kizárni. Döntéseiben is szinte mindig az érzelmei irányítják. Nem véletlen így az sem, hogy az érzelmek nagyon erősen kimeríthetik fizikailag, lelkileg is. Éppen ezért neki is nagyon sok alvásra van szüksége. Emellett a Rák szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. Amikor keveset alszik, az egész napja borzalmas, képtelen koncentrálni, és ilyenkor még érzékenyebben reagál mindenre. Amikor nehezebb időszaka van kevesebb alvással, borzalmas fáradékony, és másra nem is tud gondolni, mint az alvásra, lustálkodásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top