nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon pofátlanok

Ezek a csillagjegyek nagyon pofátlanok

Ha a helyzet úgy kívánja, ők nagyon szemtelenek tudnak lenni.

Mérleg

A Mérleg nagyon szeret manipulálni, de azt bájosan teszi. Emellett a végtelenségig tud szemtelen lenni. A környezetét hamar leveszi a lábáról, majd hajlamos túlmenni egy bizonyos határon, és elkezd túl sokat követelni. 

Csillagjegyek, akik nagyon pimaszok

Fotó: Getty Images

Ikrek

Ami az Ikreket a szemtelen kategóriába sorolja, az egy apróság, amit megtévesztésnek hívnak. Az Ikrek szeretnek megtéveszteni másokat, így a dolgokat a saját javukra játsszák. Szemtelennek lenni azt is jelenti, hogy képesek vagyunk megnyerni maguknak az embereket, majd megtéveszteni őket, akár romantikus értelemben, akár mindennapi életük során.

Szűz

Nyilvánvaló, hogy a Szűz lesz a legszemtelenebb. Ha partnert keresel valamihez, amihez szükséges mások segítsége vagy szívességet kell kérni ahhoz, hogy a terved sikerüljön, akkor a Szűz az, akihez fordulnod kell. Ő segít neked a legtöbbet kihozni a helyzetből, mert szemtelen módon, gátlástalanul tud kérni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top