nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon őszinték

Ezek a csillagjegyek nagyon őszinték

Ők azok a csillagjegyek, akik az asztrológia szerint a legőszintébbek.

Oroszlán

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy az Oroszlán imádja a figyelmet. Kívülről nézve úgy tűnhet, mintha hajlamos lenne másokat becsapni, de a valóság ezzel szemben egészen más. Szinte arcátlanul mondja mások szemébe, amit gondol, és képtelen megérteni, mások miért haboznak kimondani vagy megmutatni az igazságot. A hamisság minden módját elítéli. Nem érdemes vele ujjat húzni, mert könnyedén rájön, amikor valaki megpróbálja őt átverni, ilyenkor pedig hihetetlen haragra gerjed. Az Oroszlánnál őszintébb embert keresve sem találni.

Őszinte csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpiónak nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy kiszimatolni a hazug embert. Rendkívül működnek a megérzései, azonnal rájön, ha valaki be akarja őt csapni. Ő is nagyon őszinte, éppen ezért nem viseli a hazugságokat. Meggyőződése, a hazugság a gyengeség jele, ezért igencsak lenézi azokat, akik képtelenek kimondani az igazat. A Skorpió hűséges és nagyon megbízható típus. Vele mindenképpen érdemes jóban lenni, és elnyerni a bizalmát, mert amikor nem találod vele a hangot. Egy olyan ember, aki egészen biztos, hogy mindig, minden helyzetben őszinte lesz hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top