nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Támaszkodj a Hold erejére – Heti holdhoroszkóp 2023. november 1-7.

Mély érzelmek, fényes jelenlét és szorgalmas kötelességtudat is erősödhet bennünk az elkövetkező napokban.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 1.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek, 22:31-től Rák

Ma gondoljunk szeretteinkre és valamilyen módon kapcsolódjunk hozzájuk. Ha megfoghatatlan rossz érzés kerít hatalmába, ne adjuk meg magunkat, vegyünk néhány mély lélegzetet és próbáljuk néhány józan és előrevivő gondolattal egyensúlyba hozni magunkat. Szeretteinkkel összekapaszkodva lépjünk tovább.

CSÜTÖRTÖK – november 2.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Ma érzelmes, szentimentális hangulat törhet ránk, használjuk ezt arra, hogy védelmező bűvkörünkbe vonjuk szeretteinket. Távoli rokonokat, barátokat is érdemes felkeresni és érdeklődni hogylétükről. Ma vizes jegyben jár a Hold, így érdemes mindenféle vizes feladatot mára időzíteni. Ügyelj a kellő hidratáltságra, a víz mellett próbálj ki valamilyen gyógyteát.

PÉNTEK – november 3.

A Hold: fogy
Jegy: Rák

Még ma is folytathatod a vizes tevékenységeket, különösen hatékony ma a mosás, több adagot is érdemes lefuttatni. A kimosás mellett a felmosásnak, lemosásnak is ideális ideje van, ma könnyebben szabadulhatunk meg bármilyen szennyeződéstől.

SZOMBAT – november 4.

A Hold: fogy
Jegy: Rák, 8:21-től Oroszlán

Ma a partik, bulik napja lehet, vesd bele magad a pörgős társasági életbe. De ha ez most nem is jön össze valamiért, semmiképp se vonulj vissza csendes magányba, keress jó társaságot. Arra érdemes ügyelni, hogy kellő figyelmet fordítsunk a másik emberre, ne csak a saját bajunkkal legyünk elfoglalva. Ha jól csináljuk, ragyogva tudunk részt venni bármiben.

Holdon táncoló balerina

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – november 5.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán

Még a mai nap is ideális családi, baráti összejövetelek szervezésére, talán még nem lesz túl hideg akár egy jó kis kerti bográcsozáshoz. Teremts hangulatot, ha Te vagy a házigazda, gondoskodj minden résztvevőről, ha pedig vendégként érkezel, ne követeld meg, hogy körülötted forogjon a világ. Az este tökéletes egy randira.

HÉTFŐ – november 6.

A Hold: fogy
Jegy: Oroszlán, 20:40-től Szűz

Kezdd tüzesen és új lendülettel a hetet. Arra is lehetőséged lehet, hogy megszabadulj megbéklyózó kötöttségektől, tedd ezt bátran. Persze nem arról van szó, hogy kibújnánk kötelességeink alól, de értelmetlen dolgokra kár lenne az időnket fecsérelni.

KEDD – november 7.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Szorgalma kötelességtudatunkat erősítik a mai hatások, de óvatosan vállalj feladatokat, nem kell túllépned sem saját kompetenciádat, sem pedig teherbírásodat. Szükség lehet arra, hogy erősítsd önbizalmadat, vedd sorra azokat a helyzeteket, melyeket sikerrel megoldottál és azokat a terepeket, melyekben otthonosan mozogsz. Ezek alapul szolgálhatnak ahhoz, amiben esetleg még nem vagy annyira jártas.

Ez is érdekelhet Őszinte csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top