nlc.hu
Horoszkóp

CSillagjegyek és a szeretetnyelv

Csillagjegyek, akik mindent alárendelnek szeretteiknek

Ezeknek a csillagjegyeknek a szeretetnyelve a szolgálattétel.

Bak

A Bakok felelősséget éreznek szeretteikért, és úgy mutatják ki szeretetüket, hogy szó szerint szolgálják azokat. Mindig, mindent kézben tartanak, amibe a család hajlamos is belekényelmesedni. Igazi szolgalelkek, akik ezt szívesen teszik meg azoknak, akiket szeretnek. Úgy gondolják, hogy nincs is jobb módja annak, hogy kimutassák valaki iránti törődésüket, minthogy megtesznek másokért olyan dolgokat, amiket egyébként maguknak nem biztos, hogy megtennék.

Csillagjegyek szeretetnyelve

Fotó: Unsplash

Szűz

A Szűz aprólékosan átgondolja partnerük minden igényét. Aki fontos nekik, azoknak mindent megtesznek. Bár a Szűz elfoglalt a saját élete élésével, ha valamelyik barátja, vagy hozzátartozója megbetegszik, rosszul van, bajban van, akkor a Szűznek mondani sem kell, ott terem, és segít.

Mérleg

A Mérlegek folyamatos tettekkel mutatják ki szeretetüket és törődésüket valaki iránt. Legyen az egy finom reggeli az ágyban, a fürdőszoba takarítása, vagy akár egy masszázzsal való kényeztetés. A Mérlegek csinálják a legjobban! Néha át is esnek a ló túloldalára, hajlamosak megfojtani a környezetüket a túlzott odaadásukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top