nlc.hu
Horoszkóp

Ez a három csillagjegy időnként enged a csábításnak

Ez a 3 csillagjegy időnként enged a csábításnak

Könnyen megeshet, hogy időnként engednek a csábításnak és félrelépnek ezek a csillagjegyek.

Ikrek

Az Ikrek a zodiákus legkíváncsibb csillagjegye. Nagyon könnyedén ismerkedik, szeret flörtölni, és a kalandokat sem veti meg. Az is biztos, sosem ragadna bele olyan párkapcsolatba, melyből hiányzik a szikra vagy amiben nem érzi jól magát. Sosem kötelezi el magát valaki mellett azonnal, mert ő tényleg biztosra akar menni. Nem pazarolja az idejét senkire sem, akiben nem érzi, hogy igazi társra találhat. Kifejezetten élvezi a hódítást, a csábítást, de ettől még eszébe sem jut hosszú távban gondolkodni.

Csillagjegyek és a csábítás

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas talán a legszabadelvűbb csillagjegy. Független, aki arra vágyik, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsön, ez nincs másként a párkapcsolatban sem. Persze, ez nem jelenti, hogy képtelen a hűségre, de a fiatalabb éveiben könnyedén előfordulhat. Nagyon karizmatikus és vonzó, csábításának képtelenség ellenállni. Pontosan tudja, mit akar a másiktól, csak közben könnyen lehet, hogy enged az újabb és újabb csábításnak is.

Vízöntő

A Vízöntő csöppet sem kedveli az elvárásokat. Ő mindenben az újdonságra, az eredetiségre vágyik. Az érzelmekkel hadilábon áll, a libidója viszont csöppet sem mondható átlagosnak. Az alkalmi szex nála nem számít megcsalásnak. Sok esetben a kapcsolatai barátságból alakulnak szerelemmé. De nála a barátság extrákkal is tökéletesen működik, hiszen nincs elköteleződés, és nincs számonkérés sem…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top