nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási a csáberejük

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási a csáberejük

Egyszerűen az ujjai köré csavarnak a csáberejükkel!

Skorpió

A Skorpió hajlamos káoszt csinálni: képes felbukkanni a semmiből, fenekestül felforgatni más életét, majd ugyanilyen gyorsan távozni. Forrongó lelkivilágával ő maga is harcban áll, ami nagyon csábító, éppen azért hagy nagy űrt maga után, mert szenvedélye, bensőséges viszonyban pedig érzékenysége lenyűgöző párosítás.

Csillagjegyek és a csábítás

Fotó: Getty Images

Mérleg

Harmóniára törekszik, és ezzel a személyiségéből áradó érzékenységgel és békével pillanatok alatt te is összhangba kerülsz vele. Megfog azzal, hogy az első perctől védelmez, és ugyanígy törekszik mások mellett lenni, ha a szükség úgy kívánja. Kedves kisugárzása és meleg tekintete levesz a lábadról.

Bika

A Bika mindig tudja, mit akar, és ő el is éri. Alázatos, de nagyon elkötelezett, ezek a tulajdonságok pedig nagyon vonzóvá tudják tenni. Intelligens, humoros, de egy dologra figyelj: mindig igaza van, még akkor is, ha nem. Ha ezt elfogadod, akkor remek párost fogtok alkotni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top