nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Az Újhold új lehetőségeket hoz – Heti holdhoroszkóp 2023. november 8-14.

A közelgő újhold ismét felkínálja nekünk egy mini újjászületés lehetőségét. Ha tehetjük, éljünk vele, és újuljunk meg főnixmadárként.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 8.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz

Ma szorgalmasan haladhatsz minden feladatoddal, ne engedd, hogy bármi is kibillentsen a jó ritmusból. Most azok a dolgok is jobban mehetnek, melyek pontosságot és precizitást kívánnak meg. Minél jobban koncentrálsz, annál hatékonyabb lehetsz. Ma mindenképp szánj legalább egy kis időt a takarításra!

CSÜTÖRTÖK – november 9.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 09:08-tól Mérleg

Reggel még szánhatnál némi időt egy gyors, de precíz és hatékony takarításra, aztán már inkább környezeted szépítésére és harmonizálására érdemes törekedni. Ha konfliktusba keverednél, a türelmes és finom megfogalmazás, az empatikus tapintat lesznek azok, melyek kihúznak a csávából, sőt, kapcsolataidat is egyengetheted ezekkel.

PÉNTEK – november 10.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg

Ma délutánra, estére lehetne valamilyen társasági programot szervezned. Legyen ez minden résztvevő számára pihentető és feltöltő erejű. Pártatlanságod és igazságérzeted segíthet másoknak is rendezni egy összetűzést. Pozitív viszonyulásod nem marad válasz nélkül, a jó szándékot pedig nemcsak megérzik a többiek, de rendkívül hálásak is lesznek érte.

SZOMBAT – november 11.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 19:40-től Skorpió

Ha terveztél egy kis lakásátrendezést, mára érdemes időzíteni. Jó, ha ezt még most, az ünnepi hajtás előtt elvégzed. Egyébként add át magad a hétvége békés hangulatának, teremts otthon igazi kis elvonulós paradicsomot. Működj ebben együtt pároddal, családoddal, közös nevezőre kéne jutni velük, hogy mindenki igényét kielégítse az újonnan kialakított rend.

VASÁRNAP – november 12.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

Bár vasárnap van, de a holdállás szerint mára érdemes időzíteni mindenféle vizes jellegű takarítást. Most hatékonyabb a nagymosás, akár kevesebb mosószerrel is tisztábbá varázsolhatod a ruhákat. Kapcsolataidban megmakacsolhatod magad, pedig jobb lenne belesimulni a történésekbe és szeretetteli érzelmeidet engedni csak szabadjára – ezt persze könnyű mondani, de nehezebb megtenni, különösen amikor az ember idegállapotba kerül… mégis, egy próbát megér!

HÉTFŐ – november 13.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Skorpió

A mai újhold erejét használhatjuk arra, hogy tiszta lappal, friss erővel induljunk neki az előttünk álló időszaknak. Ugyanakkor érdemes magunk mögött hagyni minden olyasmit, ami visszahúz, gátol, és ami igazából már nem segít minket a mindennapok alakításában.

Mi tagadás, bátorság kell a megújuláshoz, de most van esély az újrakezdésre, érdemes összeszedni magunkat és belevágni. Ahogy kilépsz a múltból, nem légüres térben találod magad, hanem egyből eléd tárulnak jövőd lehetőségei. Egy mini megújulás veheti ma kezdetét, engedd meg magadnak a régi bőr levetését, az átalakulás örömét és azt, hogy főnixmadárként születhess újjá.

Főnixmadár a Hold előtt

Fotó: Getty Images

KEDD – november 14.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 03:23-tól Nyilas

A mostani újrakezdés olyan energialöketet adhat, mely kérdés nélkül is visz előre. A mai holderő pedig csak megerősíti tettvágyadat és segíti a változáshoz, változtatáshoz szükséges elszántságot. Kell ehhez erő, nem vitás, de gondolj bele, hogy hatására micsoda új világ tárulhat fel előtted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top