nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Erre vagy arra? – Heti angyalhoroszkóp 2023. november 7–13.

Az érzelmek erősödése és hullámzása is várható. Ezek pedig nagyban befolyásolják, hogy melyik út felé húz inkább a szíved.

Az angyalok szerint szabadon dönthetsz, de minden döntésed befolyásolni fogja a jövődet. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy újító és lázadó éned konfliktusba sodorhat. Próbáld meg, hogy csak a feladatra, csak a cselekvésre koncentrálsz és elengeded azt, hogy mindenáron reagálni akarj a másikra, mert az csak harcot szülne kettőtök között.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy felerősödhet érzékenységed és érzékiséged is. Ugyanakkor a féltékenység bajba sodorhat. Törekedj az egyensúlyra, engedd el, aki mindenáron menni akar, aki pedig marad, azzal keressétek közös jövőképeteket.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy diplomáciai ügyeidet még gördülékenyebben intézheted, mint egyébként. Mindenesetre nem árt, ha ellenőrzöd az időpontokat és az egyéb adatokat, most ne nagyold el a részleteket, mert ezen bukhat el a dolog.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy engedd el azt az igényedet, hogy mindent előre szeretnél látni, előre tudni. Nem kell attól rosszul érezned magad, hogy valami váratlanul derül ki vagy eltérést mutat a tervezettől. Nem függhet ettől a boldogságod… 

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kissé kaotikus állapotok is kialakulhatnak körülötted, de te képes vagy arra, hogy a helyes irányt válaszd és ezzel elkerüld a káosz további elhatalmasodását. Nyugodt megértéssel és higgadtan válaszd meg az útirányt.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívül meggyőző tudsz lenni, különösen, ha észérvekről van szó. Ráadásul földes nyugalmad és magabiztosságod elhiteti magaddal és a többiekkel is, hogy az egyetlen üdvözítő út az, amit választottál. Hagyd meg magadnak a korrigálás lehetőségét.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy nézőpontod olyan egyedi lehet, mellyel feltárhatod a dolgok, helyzetek vagy kapcsolatok eddig rejtett oldalát is. Lehet, hogy pont ez fog segíteni a döntésben, illetve a helyes irány megválasztásában. Hallgass mély és valódi érzelmeidre!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy kreatív oldaladat nemcsak művészi tevékenységekben teljesítheted ki, hanem kapcsolataid alakításában is. Itt ugyanúgy válaszút elé érkezhetsz és szükség lehet rá, hogy meghozz egy nagy, akár sorsfordító lépést.

Felhők közt járó hölgy

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy optimizmusod segít akkor, ha útelágazáshoz érkezel. Így sem lesz könnyű dönteni, de legalább nem terheli meg annyira lelkedet maga a helyzet. Érthetően és meggyőzően fejezd ki gondolataidat!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy most jobban megnyílhatsz szeretteid felé. Személyes vonzerőddel elérheted, hogy kiszemeltjeid kövessenek olyan életmód felé, mely egészségesebbé teszi a tested. Felpaprikázva ne kezdj el semmilyen megbeszélést!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy minél nagyobb és tágabb összefüggéseket értesz meg, annál könnyebb lesz döntened, ha választásra kerül a sor. Lehetséges, hogy nézőpontot is kéne váltanod, bár ez kétségkívül nehéz és több időt vehet igénybe.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy új távlatok nyílhatnak meg előtted, illetve új mélységek tárulhatnak fel. De csak akkor, ha őszinte vagy magadhoz és másokhoz is. Hidd el, aki szeret, úgy fogad el, ahogy vagy. Most különösen óvakodj a vitáktól és a veszekedésektől!

Ez is érdekelhet Rendetlen csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top