nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek túlzottan kényelmesek

Ezek a csillagjegyek túlzottan kényelmesek

Ők azok, akik túlzottan is kényelmesek.

Bika

A Bika az a csillagjegy, aki a leginkább szereti a lazítást, a lustálkodást. Alapból sem sietős típus, megfontolja minden lépését. Imádja a kényeztetést, a finom ételeket, ha pedig teheti, lustálkodik naphosszat. A Bika mellett szól, hogy sokat dolgozik, és meg is teremti a kényelmes élethez szükséges anyagiakat. Amikor pedig pihenni akar, akkor pihenni akar. Sokak szemében lustának tűnhet, pedig inkább arról van szó, hogy az átlagoshoz képest neki is jóval több az alvásigénye.

Csillagjegyek akik lusták

(Fotó: unplash)

Rák

A Rákról tudni, ő az egyik legérzelmesebb csillagjegy. Bármit is tegyen vagy akárcsak gondoljon, abból nem tudja az érzéseit kizárni. Döntéseiben is szinte mindig az érzelmei irányítják. Nem véletlen így az sem, hogy az érzelmek nagyon erősen kimeríthetik fizikailag, lelkileg egyaránt. Éppen ezért neki is nagyon sok alvásra van szüksége. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Rák szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. Azt szereti, ha kényelmesen, nyugodtan, magától ébredhet. Amikor keveset alszik, az egész napja rémes, képtelen koncentrálni, és ilyenkor még érzékenyebben reagál minden őt érintő megjegyzésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top