nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A növő Hold szárnyakat ad – Heti holdhoroszkóp 2023. november 15–21.

Most érdemes belevágni minden olyan dologba, melyet növelni, erősíteni szeretnénk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 15.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Ma lelkesen vetheted bele magad minden olyan dologba, projektbe, melyet táplálni, éltetni szeretnél, jó kilátások vannak rá, hogy ezek erősödni, növekedni fognak. Persze nem maguktól, hanem a beletett energia függvényében. A nehéz feladatokra is tekints optimistán, részekre bontva jobban meg lehet velük birkózni.

CSÜTÖRTÖK – november 16.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 08:43-tól Bak

Érdemes tápláló pakolásokat alkalmaznod, akár a bőrödre, akár a hajadra, most hatékonyabb a felszívódás és jobban hasznosulnak az értékes hatóanyagok. Közeledik az év vége, hasznos lenne ma végigvenni az idén még előttünk álló dolgokat és reálisan beosztani az időnket, hogy az ünnepeket kiegyensúlyozottan fogadhassuk.

PÉNTEK – november 17.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Koncentráltan végezd el a mai feladataidat. Ha fókuszálsz az aktuális tevékenységedre, azzal megsokszorozhatod hatékonyságodat. Így jó eséllyel lekerekítheted nemcsak a mai, hanem az egész heti feladatokat is, és sokkal nyugodtabb lélekkel vághatsz neki a hétvégének.

SZOMBAT – november 18.

A Hold: nő
Jegy: Bak, 12:27-től Vízöntő

Ha délelőtt fegyelmezetten és koncentráltan elvégzel minden felmerülő családi feladatot, délutánra átadhatod magad a jól megérdemelt pihenésnek és kikapcsolódásnak. Akár olyan dolgot is kipróbálhatnál, amivel eddig csak kacérkodtál.

Kékruhás hölgy növő Holddal

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – november 19.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő

Ma mindenképp szellőztesd át a lakást, akkor is, ha hideg van, legalább egy kis időre. Érdemes az önfejlesztésen gondolkodni, ma talán több idő is juthat rá, hogy utánanézzünk valaminek, új dolgokat tanuljunk, elmélyedjünk valamiben, tágítsuk a világképünket. Teljesítményünk ma kiemelkedő lehet ezekben.

HÉTFŐ – november 20.

A Hold: nő
Jegy: Vízöntő, 15:29-től Halak

Koncentrálj ma jövőd tervezésére, hogyan képzeled el magad egy év múlva? Ha munkahelyváltásban gondolkodsz, ma érdemes lépést tenni, de karriered alakításában is hasznos lehet a ma délelőtt. Számtalan ötlet érkezhet, ezeket érdemes megszűrni és józan ítélőképességgel nézni rájuk.

KEDD – november 21.

A Hold: nő
Jegy: Halak

A vizes tevékenységeknek ma van az ideje, úszást, szaunát is érdemes beiktatni. Képzelőerőd szárnyra kaphat ma, lehet, hogy inkább arra kéne ügyelni, hogy valamennyire a józanság talaján maradj. Nem kell megtörni a szárnyalást, de a következő lépéseket azért érdemes némi realitással tervezni.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek, akik nagy állatszeretők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top