nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek friss motivációval felvértezve – Heti angyalhoroszkóp 2023. november 14–20.

Az angyalok biztatnak, hogy találjuk meg újra azt a lendületet, ami kitűzött célunkig repít minket.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek a következő napokra?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy tudod önmagad új és jobb változatát kibontakoztatni, ha bátran szembenézel az ismeretlennel és nem vagy rest változtatni. Legjobb, ha magaddal kezded…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran nyithatsz új emberek felé, a jó kapcsolatok megerősítenek utadon. Fektess ezekbe energiát, mert ha nem táplálod őket, a közeli viszonyok is kiszáradhatnak vagy elsorvadhatnak.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy társas kapcsolataid akkor működhetnek zökkenőmentesen, ha nemcsak intelligensen, de kedvesen is kommunikálsz. Ha életmódváltásban gondolkodsz, sürgősen érdemes belevágni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy minél következetesebb vagy, annál könnyebb lesz egyensúlyt teremtened és zökkenőmentessé tenni kapcsolataidat. Kreatív erődre most még intenzívebben támaszkodhatsz, ebben új motivációk is érkezhetnek.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy lélekben fiatal maradhatsz, nem számítanak az évek. Különösen, ha lelkesedésed és motivációid frissek és erőteljesek. Ez a belülről fakadó erő fontosabb a külsőségeknél.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy egy kis újrakezdés vagy akár újrakalibrálás segíthet egy új egyensúlyt megtalálni és önbizalmadat erősíteni. Lehet, hogy szívesebben maradsz saját köreiden belül, de most érdemes lehet mások elé tárni saját ötleteidet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy segít, ha optimistán és derűlátóan tudsz ránézni jelenlegi helyzetedre, akkor is, ha az nem túl rózsás. Bárhol is tartasz ebben a pillanatban, új ciklus indulhat, új lendülettel és megújult, felfrissített motivációkkal.

Fehér ruhás, rakétás lány

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most annyira a te időd, hogy minden motiváció, minden feltörő lelkesedés a te malmodra hajtja a vizet. Kösd össze elképzeléseidet az igényeiddel, és persze vedd számba lehetőségeidet is, sajnos, ez lehet a legszűkebb keresztmetszet, fel a fejjel!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy néha meg kell állni a nagy rohanásban és újragondolni a dolgokat. Ez könnyebben fog menni, ha kicsit kivonod magad a társaságból és a forgalomból és egyedül töltődsz fel.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy új ciklus kezdődhet önkifejezésed útjain, ezért ne félj megmutatni magad és erősségeid. Céltudatosságod biztosítja az alapot, erre támaszkodva tudsz elrugaszkodni és új lendületet venni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy figyelj jobban a külső kapcsolataidra, most zökkenőmentesebben alakulhatnak, mint egyébként. Megőrizheted bennük saját egyéniségedet, sőt, pont ezzel maradsz igazán hiteles. Új lendülettel szárnyalhatsz céljaid felé.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy saját magadat is tudod támogatni, nemcsak másokat, ezzel pedig új erőt fakaszthatsz, ami megálmodott jövőképed felé vezet. Akár új célokat is kitűzhetsz magad elé. Olyan mélységek tárulhatnak fel előtted, melyekből eddig nem látott magasságokba röppenhetsz fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top