nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket sosem szarvazzák fel

Ezeket a csillagjegyeket sosem szarvazzák fel

Ezek a csillagjegyek nagyon mázlisták, őket (szinte) sosem csalják meg.

Ikrek

Az Ikrek kettős személyiség. Az emberek nagy részét azonnal lenyűgözi, és hosszasan rabul ejti. Bár megtörténhet nála, hogy kifelé kacsintgat a kapcsolatból, a legtöbbször mégsem teszel semmi visszafordíthatatlant. Az izgalmas személyisége okán nagyon könnyű megszeretni, és kiábrándulni sem egyszerű belőle.

Csillagjegyek és a megcsalás

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán igazi szívtipró, ezért mindig a figyelem középpontjában van. Amikor hosszú távú kapcsolatot választ, igen óvatosan teszi, hiszen nem egyszerű feladat egy Oroszlán társának lenni. Ha mégis megcsalná a párja, nem látna a féltékenységtől, ha pedig a partner maga is szeretne a reflektorfénybe kerülni, könnyen megeshet, hogy az Oroszlán lép félre.

Skorpió

Romantikus, szenvedélyes és titokzatos csillagjegyként folyamatosan lenyűgözi a társait. Ugyanakkor ott van legendás bosszúálló képessége is, így jaj annak, aki kihívja a sorsot ellene. Ezzel a Skorpiók párja tisztában van, és éppen ezért nem vívja ki a haragját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top