nlc.hu
Horoszkóp

Megcsalás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket bár megcsaltak, mégis hisznek a szerelemben

Vannak olyan csillagjegyek, akiket bár megcsaltak, mégis hisznek a szerelemben.

Rák

A Rákok rendkívül érzelmesek és érzékenyek. Romantikus és gondoskodó természetükről ismertek, nagyra értékelik az érzelmi kapcsolatokat, így még ha meg is csalják őket, továbbra is optimisták, hogy a hűtlenség nem következik be következő kapcsolatukban. Amikor a Rákok találkoznak valakivel, szánnak időt arra, hogy fokozatosan megismerjék őket. Ha egyszer csalódott, kell egy kis idő, amíg feldolgozza a csalódást, de egy idő után megenyhül, és újra belevág.

Megcsalás és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak álmodozóak és romantikusak. Vonzódnak olyan kapcsolatokhoz, amelyek tele vannak szeretettel és érzelmi mélységgel. Ha hűtlenséggel néznek szembe, igyekeznek megérteni, mi vezetett az „áruláshoz” a kapcsolatukban. Ez az önismeret segít nekik egészségesebb döntéseket hozni jövőbeli kapcsolataikban. Fizikailag, érzelmileg és mentálisan gondoskodnak magukról, hogy kigyógyuljanak a sérelmekből. Ügyelnek arra, hogy ne veszítsék el a szerelembe vetett hitüket csak egyetlen becstelen partner miatt. 

Mérleg

A Mérlegek a harmónia és a szépség iránti szeretetükről ismertek. Kapcsolataikban értékelik a bájt, az eleganciát és a romantika érzését. Mivel a Vénusz, a szerelem bolygója uralja őket, hajlamosak rajongásig imádni szerelmüket. Ez az érzés nem változik, miután valaki összetöri a szívüket azzal, hogy megcsalja őket. Bíznak ösztöneikben és intuícióikban, amikor új kapcsolatba állnak bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top