nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jóval idősebbekkel randiznak

Csillagjegyek, akik jóval idősebbekkel randiznak

Ezek a férfiak kifejezetten szeretnek náluk idősebb nőkkel randizni.

Vízöntő

A Vízöntő tapasztalt társra vágyik, olyanra, akitől tanulhat. Nem véletlenül vágyik nála idősebb, érettebb  társaságára, hiszen ő az egyik legintelligensebb csillagjegy, aki jóval érettebb gondolkodású. A Vízöntő férfi szinte éhezik az új tapasztalatokra, egy idősebb hölgy partner pedig bátoríthatja, hogy minél több új dolgot próbáljon ki. Nagyon kiegészítik egymást, egy igazán jó működő kapcsolata lehet a Vízöntőnek egy nála idősebb párral.

Csillagjegyek és a párkapcsolat

Fotó: Unsplash

Nyilas

A Nyilas természetéből fakadóan egyszer szeretne mindent kipróbálni, és amikor egy idősebb randipartnere van, ez annyira megtetszik neki, hogy visszatér az érettebb, kiszámíthatóbb korosztályhoz. A Nyilas férfit az érett hölgyek önbizalma vonzza a leginkább. Lenyűgözi, hogy párját hidegen hagyja mások véleménye. A Nyilas férfi és nő a nála tapasztaltabb párjára felnéz, segítik egymást, és olyan összhangban működnek, amire nagyon ritka példát találni.

Szűz

Hosszú távú kapcsolatokban gondolkodik. A Szűz férfi az érettebb hölgyek nyugodtságára vágyik. A külcsín számára nem elsődleges fontosságú, sokkal inkább az érzelmi és szellemi oldalról közelíti meg a kapcsolatot. Olyan társa van szüksége, aki békét, kiegyensúlyozottságot, nyugalmat visz az életébe. Nem szereti a káoszt, a vitákat és a bonyodalmakat sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top