nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik állandóan szítják a tüzet

Csillagjegyek, akik állandóan szítják a tüzet

A saját véleményükhöz, álláspontjukhoz ragaszkodnak, és mindig kötekednek.

Mérleg

A Mérleg gyűlöli a veszekedést, a hangos vitákat, valójában fogalma sincs, mit kéne tennie ezekben a helyzetekben. Viszont hajlamos mindent felülbírálni, de sosem vitatkozik bántóan, a hangját sem emeli fel, de tény, hajlamos az ellentmondásra. Megérti, fölösleges bármiért is harcba szállni a többiekkel, a lelkében is inkább a harmóniára hajlik. Csak mégis jólesik időnként ellentmondani és egy kicsit kötekedni, hogy aztán ő lehessen az, aki diplomatikusan békét teremt.

Vitatkozó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Bika

Nagyobb kihívás nem is lehetne, mint a Bikát meggyőzni a saját véleményedről. A szilárd jegyek közé tartozik, ezért csöppet sem véletlen, hogy szilárdan, kitartóan ragaszkodik mindenhez, és makacsul hisz mindabban, ami számára fontos és értékes, függetlenül a többiek álláspontjától. Meghallgatja a javaslatodat, talán magában el is mereng rajta, de aztán felülírja azt a saját eredeti változatával. Minél inkább meg akarod győzni, annál hajthatatlanabb lehet. A legjobb tanács, ha nem szállsz vele vitába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top