nlc.hu
Horoszkóp

Így dolgozza fel a gyászt ez a 3 csillagjegy

Így dolgozza fel a gyászt ez a 3 csillagjegy

Hogyan viselik a gyászt egyes csillagjegyek? Nézzük!

Kos

Bátran néz szembe az élet kihívásaival és a halállal is. Nem rejti el az érzéseit, erőteljes dühkitörései lehetnek. Bárkinek tud beszélni a gyászról, de még sokáig elsírja magát, ha elvesztett szerette szóba kerül.

Csillagjegyek és a gyász kezelése

Fotó: Unsplash

Bika

Amilyen forrófejű, olyan higgadtan képes kezelni a veszteséget. Ő fogja össze a teendőket, miközben támaszt nyújt a sokkban lévő szeretteinek. Ő tartja az erőt másokban, majd csendben, egyedül gyászol, a maga módján.

Ikrek

Fontos számára, hogy kifejezze az érzéseit, és minden alkalmat megragad, hogy beszéljen a veszteségről. Szüksége van mindenki együttérzésére, szívesen fogad minden ölelést, vigasztaló szót. Sokáig meséli a kedvenc emlékeit az elvesztett személyről.

Rák

Nagyon megérinti a halál, nagy szüksége lesz a szerettei támogatására ebben az időszakban. Sokat sír majd, és nem fog beszélni egykönnyen a fájdalmáról. Hagyni kell neki, hogy a saját tempójában dolgozza fel. Hosszú gyászra kell számítania.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top