nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Arccal a telihold felé – Heti holdhoroszkóp 2023. november 22–28.

Lépésről lépésre haladunk a jövő hétfői telihold felé, addig is adj energiát annak, ami fejleszteni, növelni szeretnél.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – november 22.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 18:22-től Kos

Képzelőerődet érdemes ma befognod a szekér elé, és amit megálmodsz, kitalálsz, azt lehetőleg gyorsan konkretizálni is. Hogyan tudnád ezt a szép álmot tényleg beemelni életedbe, mindennapjaidba? Ma semmiképp ne hanyagold el megoldásra váró ügyeidet.

CSÜTÖRTÖK – november 23.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Vesd bele magad az életbe, a pörgésbe, teremtő energiáid felbuzoghatnak és szinte varázsütésre teremtődnek meg kezed alatt a dolgok. Most nyitott lehetsz bármilyen újdonságra, ez jól jöhet, ha változtatni szeretnél mindennapjaid menetén vagy életmódodon. Bármekkora svungot is érzel tagjaidban, inkább haladj megfontoltan, lépésről lépésre.

PÉNTEK – november 24.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 21:29-től Bika

Most jóval energikusabb lehetsz az átlagosnál, de ügyelned kell arra, hogy ne rohanj fejjel a falnak. Erre vagy hasonlóra ma akkor is hajlamos lehetsz, ha egyébként távol áll tőled az ilyesmi. Nyugtalanság is jellemezhet minket és nem biztos, hogy hosszan tudunk koncentrálni egy monoton és unalmas munkafázisra…

SZOMBAT – november 25.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Ma megnyugvás, lassulás jöhet, helyezd magad kényelembe és add át magad a pihenésnek és feltöltődésnek. Minden földi jóval is kényeztetheted magad, sőt, az sem ördögtől való, ha te magad próbálsz elkészíteni egy új receptet. Kicsit rázd fel azt a helyet a lakásban, ahová elvonulhatsz, hogy feltöltsd lemerült elemeidet.

VASÁRNAP – november 26.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Tölts ma időt családoddal, szeretteiddel és légy végtelenül türelmes. A holnapi telihold mindannyiunkban feszültséget és belső idegességet generálhat, szóval olyan, mintha puskaporos hordón üldögélnénk. Vigyázz, nehogy akár egy kis kanócot is meggyújts… Inkább kapaszkodj empátiádba és szeretgesd a többieket.

Nő telihold előtt

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – november 27.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Bika, 01:41-től Ikrek

A mai telihold kiteljesedést, de feszültséget is hozhat. Ez lehet a csúcspont, illetve valami beteljesítése. Idegesség, de váratlan levertség és fáradtság is úrrá lehet rajtunk, legyünk erre felkészülve.
Ma óvakodjunk a fogorvosi ellátástól és a műtéti beavatkozástól – amennyiben van választásunk. Ha túl stresszesnek érezzük magunkat, legalább a nap második felét próbáljuk lazábbra szervezni és kicsit megállni a rohanásban. Gondold át, hogy mit szeretnél elengedni és lassan érdemes a mögöttünk lévő év tapasztalatait is végiggondolni és szintetizálni.

KEDD – november 28.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Ma szellőztessünk, a hűvös idő ellenére is. A fejünket is jó lenne kiszellőztetni, ha tehetjük, legalább egy rövid sétát tegyünk a levegőn, kutyatulajdonosok előnyben. Még ma is érezhetjük a tegnapi telihold feszítő hatását, a séta és néhány egyszerű légzőgyakorlat enyhítheti ezt.

Ez is érdekelhet Stressz és a csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top