nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek akadályt elvágó lángpallosa – Heti angyalhoroszkóp 2023. november 21–27.

A csillagjegyek a saját erejükkel vagy pont saját korlátaikat meghaladva ugorhatnak át az előttük tornyosuló akadályon.

Az angyalok szerint minden akadály legyűrhető, megvannak ehhez az eszközeid.  Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy átalakulásod és fejlődésed töretlen, de lehet azért, hogy ez felkavaró érzésekkel járhat. Nem szégyen, ha úgy érzed, hogy egy érzelem a szíved mélyéig hatol vagy akár sebezhetőnek is érzed magad. Elevenítsd fel céljaidat, ez átsegít az akadályon.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy minél mélyebben megértesz egy helyzetet, annál könnyebb lesz megoldást találnod. A felszínes reakciók csak tüneti kezelést nyújtanak, de a probléma gyökerét nem kezelik. Ha mások szemével tudsz ránézni, világossá válhat a gyógymód.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy még ha szereted is lazán kezelni a dolgokat, ha komoly akadály előtt állsz, jobb, ha vállalod a helyzet felelősségét és ennek fényében döntesz. Az angyalok nem ígérnek kényelmes helyzetet, de azt is sugallják, hogy nem vagy egyedül a harcban.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ha lezársz egy fejezetet, egy új nyílik meg előtted, ami egyből próbára is tehet. Lehet ez szinte láthatatlan akadály, ami a napi rutinnal, a mindennapi szokásaiddal és feladataiddal kapcsolatos, rendezd ezeket és megnyílik az út.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy sosem késő új szokást kialakítani, amivel jobbá és egészségesebbé teheted életmódodat. Elvégre te vagy saját életed ura! Szembesülhetsz akadállyal, de eltökéltséged és határozottságod szinte el is söpri ezt előled.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy nem feltétlenül egy óriási akadály tornyosul előtted, sokkal inkább az, hogy ha elveszel az apró részletekben, mert ez elhomályosíthatja az igazi nagy célt. Légy nagyvonalúbb és lépd át saját elégedetlenkedésedet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy lendületed és jó nagy adag optimizmus vihet át az akadályon, melyet magad előtt látsz. Ne keseredj el, ha nem tudod helyből átugrani, inkább hosszú, kitartó utazásra készülj. Nem vagy egyedül az úton…

Szent Mihály arkangyal

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ha megérted a felszín alatti mélyebb értelmet, kirajzolódhat az előtted álló akadály értelme. Csak indulj el, az is lehet, hogy az út során, esetleg az akadályt legyőzve derülnek majd ki az okok. Te csak tartsd fenn erőfeszítésed, meglesz a gyümölcse.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy hosszas felkészülés után eljön a te időd, végre elkezdődhetnek, bekövetkezhetnek azok a változások, melyekre vártál. Ne lepődj meg, ha ez próbákkal is jár, lehet, hogy pont az eléd tornyosuló akadály legyőzése hozza el a várva várt áttörést.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy erőd és elszántságod töretlen, ezekkel olyan pajzs van a kezedben, mely bármilyen támadástól megvéd. De azért ne lépegess előre kitartóan, ám gondolkodás nélkül, néha érdemes megállni az akadály előtt és végiggondolni minden lehetőséget.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy kérdezd meg magadtól, mit szeretnél lezárni még az év vége előtt. Csak így tekinthetsz a jövő felé, letéve a terheket és felvértezve a múltban szerzett tapasztalatokkal. Vállalj felelősséget tetteidért és pénzügyeidért is.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy új területek, egyben új kihívások is megnyílhatnak most előtted. Ha akadályba ütköznél, vállald fel saját felelősségedet és nagy levegőt véve veselkedj neki a vállalásnak. Tudsz kitartó lenni, ha fontos a cél!

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top