nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek pozitívan alakul a hét

Csillagjegyek, akiknek remekül alakul a hét

Ezek a csillagjegyek nagyon jól járnak a héten. Remek lehetőségeket kapnak.

Nyilas

Ezen a héten egészen jó formádat hozod. Nincs olyan feladat, probléma, amit ne tudnál most könnyedén megoldani. A héten érdemes a szívedre hallgatnod és követned a megérzéseket mind a kreatív munkában, de ugyanígy a barátságban és a szerelemben is. Bármennyire is hihetetlen, most minden úgy lesz, ahogy megtervezted, és elgondoltad. Sikeres vagy a munkahelyeden, és a magánéletedbe is beköszöntött az egyensúly.

Csillagjegyek és a pozitív hét

Fotó: Unsplash

Halak

Szeretnél valami nagyot robbantani, valami maradandót csinálni. Ezen a héten esély van rá, hogy ezt meglépd. Emellett, ha jobban koncentrálsz a társasági életedre is, ki tudja, lehet, még megismerkedsz valakivel. Ha pedig párkapcsolatban vagy, akkor ezen a héten a kapcsolatotokat el is tudjátok mélyíteni. Végre igazi boldogságot érzel ezen a héten. A csillagok most támogatnak mindenben.

Skorpió

Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy ki is vagy valójában. Ne gyötörd magad, inkább áss mélyre magadban. Hidd el, nem számít, mit mondanak, gondolnak rólad a többiek, csak az a fontos, te milyennek látod magadat. Érdemes minél többet meditálnod ezen a héten, mert nagyon sok újat tudhatsz meg önmagadról. A csillagok segítenek abban, hogy végre visszatalálj önmagadhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top