nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nem hallgatnak a barátaikra

Ezek a csillagjegyek nem hallgatnak a barátaikra

Nemhogy nem értenek egyet a barátok véleményével, még szembe is szállnak velük.

Szűz

Mindent nagyon jól csinálsz, mindig tudod, merre halad az életed, és kizárt dolog, hogy mások beleüssék az orrukat. Nem engeded senkinek, még a legnagyobb bizalmasodnak sem, hogy beleszóljon az életedbe. Pedig hidd el, sokszor nincsenek rossz meglátásaik, sőt, a legtöbb esetben igazuk van. Bármilyen nehéz bevallanod, hogy te is hibázhatsz, az a szerencséd, hogy utólag együtt tudsz nevetni velük. 

Csillagjegyek és barátság

Fotó: Unsplash

Mérleg

Nem bírod ki, ha másnak van igaza. Sokat fontolgatod, hogy elfogadd-e a barátaid véleményét. De sokkal erősebb a vágy, hogy azt mondd: te tudod, hogy van az! Rád hagyják, mert szeretnek, és tudják, a magad kárán tanulsz. De nem sértődj meg, ha mégis az arcodba dörgölik az igazságot.

Kos

Inkább hibázol, elbuksz, de csakis a magad útját járod. Még az is lepattan rólad, amikor a barátaid utólag a fejedre olvassák: ők megmondták előre! Pontosan tudják, hogy miben vagy jó, és a makacs természeted vezetett már jó dolgokhoz is. Egyszerűen javíthatatlan vagy, de ők elfogadnak így, ahogy vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top