nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a csillagjegyek kicsinálja a magány

Ezt a csillagjegyet kicsinálja a magány

Talán ő az, aki kudarcnak éli meg, amikor szerelem, párkapcsolat nélkül, egyedül él.

Rák

Ez a csillagjegy a Rák. Ő az, aki a horoszkóp szerint szinte elveszíti önmagát, amikor magányosan él. Nagyon érzékeny és érzelmes típus. Nagyon ragaszkodik a szüleihez, főként az édesanyjához, aztán a baráti kapcsolataiban is nagyon kitartó társ, nem beszélve a későbbi szerelmekről.

Egyedüllét és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Nagyon megviseli őt a szakítás, nagyon nehezen teszi túl magát, amikor elveszíti a párját. Ilyenkor hajlamos nosztalgiázni, és azokra a pillanatokra gondolni, amikor boldog volt.

A Rák számára semmi sem fontosabb a párkapcsolatnál, a családjánál, a gyerekeknél. Nagyon figyelmes és empatikus csillagjegy, kész áldozatokat is hozni a szeretteiért. Nagyon erősen kötődik hozzájuk. Rendkívül odaadó és kitartó, nagyon hűséges és megbízható típus.

Pont ezért nem bírja az egyedüllétet, a magányt, nem tud egyedül élni, neki szüksége van arra, hogy mindig mellette legyen valaki. A Rák nagyon érzékeny, lelkileg nem bírja feldolgozni a traumákat, de az sem tesz jót neki, hogy állandóan a múltban él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top