nlc.hu
Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyek képtelenség átverni

Ezeket a csillagjegyeket képtelenség átverni

Nagyon hamar átlátnak a szitán, rendkívül jó emberismerők.

Szűz

A Szüzek bizalmatlanok és kezdetben kivétel nélkül mindennel és mindenkivel kapcsolatban szkeptikusak. Nagyon jó megfigyelők, és mindenkit szem előtt tartanak. Elemzik az embereket, és bár gyors következtetéseket vonnak le, általában helyes a megítélésük. Nagyon kevésszer tévednek. Tévedhetetlenek és nem lehet őket megvezetni sem.

Csillagjegyek és az emberismeret

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak szülöttei minden tekintetben rendkívül érzékenyek, éppen ez teszi őket kiváló emberismerővé. Magától értetődő módon éreznek rá mások rezdüléseire, hangulataira. Pontosan tudják, mikor kell ott lenni a másik ember számára, de azt is, hogy mikor kell távol maradni. Nem lehet őket becsapni, egyszerűen olvasnak az emberekben.

Vízöntő

Míg a Vízöntő jegyben születetteket szinte képtelenség kiismerni, ők maguk annál nagyszerűbb emberismerők. Gyakran már azelőtt, ösztönösen átlátják, mi zajlik a másik fejében és mire lehet tőle számítani, hogy az bármit is mondana vagy tenne. Sokszor ez félelmetes a környezetük számára. Nagyon jól ráéreznek dolgokra, előttük tényleg nyitott könyvek vagyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top