nlc.hu
Horoszkóp

Évzáró rituálék és tippek

Évzáró rituálék és tippek

Mielőtt nekivágnánk a nagyszabású, vagy éppen nyugodt szilveszterezésnek és az új év köszöntésnek, érdemes elbúcsúztatnunk az elmúlt évet. Fontos lehet a továbbhaladásunk szempontjából.

Leltár

Érdemes hónapról hónapra haladva átgondolni, hogy mi minden történt veled az évben. Ha van naptárad, naplód vagy bármilyen jegyzeted, érdemes azokat is segítségül hívni. De a képgalériád is jó szolgálatot tehet. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi minden történt veled. Szánj erre időt, mert biztosan sokkal több minden volt, mint ami elsőre beugrik.

Évzáró rituálék és tippekHála

Ne azt nézd, mi nem történt meg, amit szerettél volna, helyette légy hálás azért, amit kaptál. Sikerek, előrelépések, boldog pillanatok. Ha az első pontban foglaltak alapján elgondolkozol, biztos sok ilyet fogsz találni, még akkor is, ha esetleg úgy gondolod, hogy nem volt túl jó éved.

Kreatívkodás

Érdemes jegyzeteket készítened arról, hogy mi mindent adott és tanított neked ez az év. Vagy, ha jó rajzoló vagy, rajzolhatsz is, esetleg készíthetsz fotómontázst vagy bármi kreatív dolgot, amit szeretnél. Fontos, hogy tudatosítsd, hogy ezt magadnak csinálod, évbúcsúztatóként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top