nlc.hu
Horoszkóp

Január és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik megszenvedik a januárt

Nem lesz felhőtlen a januári hónapjuk ezeknek a csillagjegyeknek.

Halak

Leginkább a család okozott fejfájást az elmúlt időszakban neked. Meglehetősen sok energiádat viszik el a többiek, és kicsit talán bele is fáradtál már a konfliktusokba, amiből nem volt hiány az elmúlt időszakban. Nem úgy ért véget az év, ahogy azt eltervezted, és most rettenetesen fáradt és kimerült vagy, mintha semmit sem pihentél volna. Bár még egy kicsit ki kell tartanod, de hidd el, a problémás időszak hamarosan véget ér, és végre lezárul egy nehéz fejezet is az életedben. Megtalálod a módját annak is, hogy kezeld jól, a helyén a családod. Ha ez megvan, fellélegezhetsz.

Nehéz január a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Számodra is hozott bőven kihívásokat az elmúlt időszak. Tettél több olyan kijelentést is, amit aztán át kellett értékelned, mert az élet annak az ellenkezőjét bizonyította. Rugalmasságra, változásokra tanít az élet januárban. Mivel eddig nem voltál nagyon rugalmas, sőt, inkább az új dolgoktól való félelem pecsételte meg a mindennapjaidat, tanulsz egy fontos leckét januárban: a változás nem rossz. Sőt, neked kifejezetten jót fog tenni. Ne félj, készen állsz rá, minden rendben lesz! Kicsit neked is ki kell tartani, hogy elérd azt a pontot, amikor nem félsz, hanem töltekezel az újdonságokból. Nem lesz könnyű, de előtted nincs lehetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top