Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek januárban minden sikerül

Különleges lehetőségeket tartogat a január ezeknek a csillagjegyeknek. Az év első hónapjával új időszámítás kezdődik az életükben. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból minden részletet megtudhatsz.

Január különleges lehetőségeket tartogat ezeknek a csillagjegyeknek. Jupiter, a nagy szerencse, a bőség bolygója a kiszámítható és következetes Bak jelében járva támogatja őket. Valódi bolygófelvonulás zajlik egyébként is a Bakban, hiszen ugyanitt tartózkodik a Nap, a Merkúr, a Szaturnusz és a Plútó is. Ez a földdominancia pedig kifejezetten előnyös lehetőségeket sejtet és tartogat.

S hogy mi mindenre számíthatnak ebben a hónapban? Minden részlet kiderül a januári horoszkópból. Vajon te is köztük vagy? Akkor még fontosabb, hogy felkészülj a rád váró pozitív lehetőségekre. Ha az aszcendensed áll a következő jegyek valamelyikében, te is szerencsés időszakra számíthatsz.

A Bika életébe új időszak köszönt be januárban

Kedves Bika! Készen áll életed egyik legizgalmasabb kalandjára? A bolygók januárban minden hosszú távú célodat támogatják. A legkülönlegesebb álmaid megvalósításába kezdhetsz, és sikerrel meg is valósíthatod azokat, hiszen erőd, energiád, lelkesedésed, kitartásod is lesz hozzá. Készítettél bakancslistát 2020-ra? Mindenképpen érdemes lenne. Bármit is tervezel magadnak, elérheted a céljaidat. Ha kedved tartja, külföldön próbálhatsz szerencsét, de persze fejlesztheted és szélesítheted a tudásodat, az önismeretedet itthon is. Új időszámítás kezdődik az életedben 2020 januárjától, szóval csak tedd a dolgodat szorgalmasan, és a siker nem marad el…

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon szerencsés hónapjuk lesz a január (iStock)

A Szűz januárban követi a szíve hangját

Kedves Szűz! Januárban végre igazán boldognak érezheted magad – nem hangzik rosszul, igaz? Most tényleg az a legfontosabb, hogy csak magadra, a saját boldogulásodra, a belső gyermekedre figyelj. Éld meg a valódi örömet, megérdemled és igazán kijár már neked. Most azt teheted, amit a szíved diktál, csak magadnak kell megfelelned. És igen, lehetsz egy kicsit önző, teheted azt is, ami neked okoz boldogságot. Felébred benned a vágy a művészetek iránt, a kreativitásod nem ismer most határokat. Bontakoztasd ki magadból a lehető legtöbbet, alkoss, hozz létre valami szépet csak a saját örömödre. A január erről szól, ne állj ellent a saját kívánságaidnak!  

A Bak ünnepelhet januárban

Kedves Bak! Nemcsak a születésnapodat ünnepelheted januárban, hanem azokat a különleges lehetőségeket is, amelyeket az élet felcsillant előtted. Az új év első hónapjával új fordulatok is várnak rád, mostantól nagyot fordul veled a világ. Igazán szerencsésnek és áldottnak érezheted magadat. Amit most kezdesz el, növekedésnek indul. Jelöld ki a határaidat, a célokat, és következetesen haladj az utadon. Te nagyon céltudatos ember vagy, mostantól pedig még inkább láthatod magad előtt mindazt, amit el szeretnél élni. A lehetőségeid határtalanok, csak rajtad múlik, mit valósítasz meg. Szóval, máris tedd meg az első lépéseket!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top