Horoszkóp

2020 januári horoszkóp: meglepő események jönnek

Januárban a Vénusz és az Uránusz között különleges fényszögkapcsolat jön létre, mely igen érzelmes hangulatba hozza a csillagjegyeket. Váratlan és különleges találkozásban lehet részed, de még az is megeshet, hogy úgy érzed, valósággal a szádba repül a sült galamb… A januári horoszkóp különleges lehetőségeket sejtet.

2020 januárja különleges lehetőségeket ígér a csillagjegyeknek. A közel öt hónapja retrográd mozgást végző Uránusz végre ismét elindul előre, majd a szerelem, a kis szerencse bolygója, a Vénusz az érzelmes Halakba lépve káprázatosan szép fényszöget alkot vele. Mindez pedig a váratlan szerelem, a szerencsés fordulatok lehetőségét vetíti a csillagjegyek elé. S mi minden vár még rájuk az új év első hónapjában? A januári horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részleteket. 

Kos

Kos jegyűként pénzügyi megbeszélésekre kiváló a január, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekedet. A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak a dolgaid, amikor könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Viszont a barátai kapcsolataid között lehet olyan, amely megszűnik. És ebben szerepet játszhat a pénz is. Illetve az, hogy eleged lehet egy olyan személyből, akiről úgy gondolhatod, csak szívja a véredet.

Bika

Bika jegyűként ugyan a nyugalom és a higgadtság jellemző rád, ám januárban valaki miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a bicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert különben olyat mondhatsz és tehetsz, amit később biztosan megbánsz, vagy amivel saját magad alatt vághatod a fát. Valakinek a segítsége miatt hálát érezhetsz. De az is lehet, egy régi ismeretség új kerékvágásban folytatódhat.

Ikrek

Ikrek jegyűként összességében több dolog alakulhat jól, és emiatt időnként úgy érezheted, mintha Isten a tenyerén hordozna. Ám ez nem mondható el a párkapcsolatodról, mert a társad hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Ezért neked kell engedni, ha feszült helyzet alakulna ki. Megeshet, hogy a munkádban olyan helyzet elé állít az élet, hogy el sem mered hinni, mindez veled történik meg. Olyan titok juthat tudomásodra, amit nem kellene világgá kürtölni.

Váratlan fordulatokat hozhat a január a horoszkóp szerint (iStock)

Rák

Rák jegyűként a munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki januárban. De az is lehet, hogy egy kolléga miatt duplán kell fáradnod. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor össze kell szedned magad, mert kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, amit viszont el kell végezned. A barátaid között van olyan, akivel tökéletesen megértitek egymást, és van olyan is, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Megeshet, hogy több időt tölthetsz orvosi várószobában…

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki januárban. Még az is lehet, a társad olyan dologba kívánja vágni a fejszéjét, amely egyelőre csak viszi a pénzt. A munkahelyeden új helyzet jöhet létre, előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologról beszélhet, amivel talán nem értesz egyet. De most nincs itt az ideje az ellenkezésnek. Tedd, amit mondanak. Ha szülő vagy, gyermekedre ne kényszerítsd rá az akaratodat.

Szűz

Szűz jegyűként előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakul, amelyet nehezebben tudsz januárban kezelni. Az is lehet, hogy kolléga olyasmivel állhat elő, amitől a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. A házasságokban, régi együttélésekben ugyanakkor most olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod…

Váratlan szerelmet jeleznek januárra a bolygók (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként nagyon fontos a higgadt kommunikáció januárban. Különösen igaz ez a munkahelyeden, ahol valamelyik kolléga úgy érezheti, nyomást kívánsz gyakorolni rá. Illetve, ha nem fejezed ki magad világosan, és nem fogalmazol diplomatikusan, olyasvalakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. Ha nem osztod meg a magánéletedet még a legjobb baráttal sem, akkor biztos lehetsz benne, hogy a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulnak.

Skorpió

Skorpió jegyűként még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepedik januárban a válladra. A meglévő kapcsolatod akkor működhet jól, ha a pénz nem a központi témátok. A sikeres kommunikáció hónapjának is nevezhető ez mostani, amikor olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek a jövőddel állhatnak kapcsolatban. A házasságodat ezúttal a társad egzisztenciális helyzete teheti átmenetileg nehezebbé. Szomszéddal viszont jól kijöhetsz.

Nyilas

Nyilas jegyűként a január legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése. Muszáj lenne rendszeresen mozognod, mert így vezetheted le azt a hatalmas energiát, amellyel rendelkezel, és amely akár meg is betegíthet téged. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, ezért nagyon fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre. Utazás jól sikerülhet.

Váratlan lehetőségeket jeleznek a bolygók (iStock)

Bak

Bak jegyűként a szerelmi kapcsolatod akkor működhet jól, ha képesek vagytok őszintén beszélni egymással. Most még a sors is a segítségetekre lehet abban, hogy a tabunak számító témák is terítékre kerüljenek, és a problémák megoldódjanak. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, ám a kibékülés talán sohasem volt annyira édes, mint most. Olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet nem kellene világgá kürtölni. Banki, biztosítási ügyeket most érdemes bonyolítani.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként sajnos, ha pénzről van szó, januárban nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, olyan dologra adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Különösen fontos, hogy sem baráttal, sem jó ismerőssel ne közösködj, mert biztos lehetsz benne, hogy be fognak csapni téged, vagy a dogok másként alakulhatnak, mint ahogyan most még látszik. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

Halak

Halak jegyűként a munkahelyeden alakulhat ki idegfeszítő helyzet. De az is lehet, hogy valakinek a stílusát tartod elviselhetetlennek, és talán a változtatásnak a gondolata is megfordulhat a fejecskédben. Egyelőre várj még, mert a dolgok változni fognak, és ami történik, nem lesz majd ellenedre. Nagyon fontos, hogy rokonnal ne lépj közös ügyletre. Olyan dolog is megtörténhet januárban, amely miatt örömödben fülig ér a szád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top