Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek cudar napokat hoz a január

Ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű hónapjuk a január. Meglehetősen sok kihívás elé állíthatja őket az élet. Azért jó hírt is tartogat nekik a horoszkóp, ha ezt most még nehezen hiszik is el. Ha te is köztük vagy, érdemes mindenre felkészülnöd.

2020 első hónapja meglehetősen döcögve indul ezeknek a csillagjegyeknek, amitől nem igazán érezhetik magukat topon. S valóban, ez a mostani időszak még a tanulást, a tapasztalást hozza, hogy aztán, a nem is oly távoli jövőben learathassák a babérokat. Már nincs messze a cél, ha most talán még nem is látják a fényt az alagút végén. Igaz, hogy a Bakban járó Szaturnusz, amely a karma bolygója, kicsit megköti most a kezüket, de a nagy szerencse planétája, a Jupiter némiképp oldja ezt a feszültséget. S hogy milyen kihívás elé állítja őket a január? A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek. Ez a cikk mindenképpen neked szól, ha a következő három jegy valamelyikében születtél, avagy az aszcendensed áll az egyikben.

Az Ikrek átértékeli a kapcsolatait januárban

Kedves Ikrek! Az elmúlt időszak sem volt már könnyű neked, s picit még mindig várnod kell az érezhető változásokra. Nem tart soká ez a nehezebb, kihívásokkal teli időszak, hidd el. A legjobban tennéd, ha január első heteiben minél több időt töltenél egyedül, és megvizsgálnád a kapcsolataidat. Az üzleti kapcsolatoktól kezdve a hozzád legközelebb állókig mindenkit érdemes górcső alá venned. Vajon kikre számíthatsz a jövőben? Legyél objektív, próbálj mindenkit kívülről szemlélni, hiszen ez a mostani időszak pontosan ezt kívánja tőled, hogy átértékeld a kapcsolataidat. Rájöhetsz arra is, mennyien támogatnak és szeretnek téged. Ez pedig jó alapot kínál a közelgő változások előtt…

Ezeket a csillagjegyeket kihívások elé állítja az élet januárban (Fotó: iStock)

A Mérlegnek januárban le kell ülnie a családjával

Kedves Mérleg! Valószínűleg neked is kezd eleged lenni már azokból a kihívásokból, amivel az élet tesztel téged. Leginkább a család okozott fejfájást minden tekintetben az elmúlt időszakban neked. Meglehetősen sok energiádat viszik el a többiek, s kicsit talán bele is fáradtál már a konfliktusokba. A megoldást előbb találod meg, mint sejtenéd. A problémás időszak hamarosan véget ér, se nemcsak a közös hangot találod meg a többiekkel, de végre lezárul egy nehéz fejezet is az életedben. Innentől pedig óriásit fordul az életed. Ez a mostani is csak egy próbatétel, amelynek eleget tettél, s amelynek köszönhetően ismét nagyon sok tapasztalattal gazdagodhatsz. 

A Vízöntőt is teszteli az élet januárban

Kedves Vízöntő! Számodra is hozott már bőven kihívásokat az elmúlt időszak. S talán tettél több olyan kijelentést is, amit aztán át kellett értékelned, mert az élet annak az ellenkezőjét bizonyította. Bármilyen bosszantónak is érzed, mindez érted történik. Amihez túlzottan ragaszkodsz, elveszíted, amit pedig könnyű szívvel engedsz el, visszakapod. Rugalmasságra, változásokra tanít az élet januárban. Ez egy fontos karmikus időszak az életedben, most leróhatod az adósságokat, s tiszta lappal kezdhetsz elölről mindent. Vajon készen állsz rá? Január első felében még átgondolhatsz és összegezhetsz mindent. Érdemes megtenned, mert aztán jön a te időd…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top